2777
2789

سلام عزیزان من امشب رفتم فیلم سینمایی صبحانه با زرافه ها رو تو سینما تیراژه 2 دیدم . 

اگر بخوام نمره بدم 5 از ده میدم . داستانی هم که باهام بودن یکیشون گفت 4 یکیشون گفت 6.

نکات مثبت:تیکه های خنده دار خوبی داشت. بازیگران خیلی خوبی داشت مثل هوتن شکیبا و بهرام رادان . 

در کل با توجه به استفاده  زیاد  مواد مخدر داخل فیلم (تقریبا از اول تا اخر فیلم در حال مصرف بودن) و نشون دادن مخ زدن دخترا من اگر بچم بزرگ باشه این فیلم رو نمیبرمش چون بالاخره اینا باعث میشه برای بچه ها عادی شه این چیزا(نظر منه و هر کس نکات تربیتی خودش رو داره) . 

یه صحنه هایی از فیلم من حس گردم فشارم افتاد انقدر استرس کشیدم مثل پرتاب از نرده ها ولی بقیه خندیدن احتمالا من دل نازکم.

از خود سینما هم راضی بودم

.امیدوارم کمکی بهتون کرده باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطف دارید🙏🏻

کدوم قسمتشو میگید پرتاب از نرده ها؟

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
بیشتر ببینید
اون قسمت که پژمان جمشیدی رورو نرده ها گذاشته بودن بعد سه تاشون اومدن جلوی برادر زن پژمان جمشیدی اون ...

عالی بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
بیشتر ببینید

منم دیشب رفتم دیدم، واقعا بیخود بود، اصلا مناسب بچه ها هم نیست، همش تبلیغ مواد مخدر ودختربازی بود، بهم تعهدی نداشتن، منتظر اوج فیلم بودم ولی چیزی نداشت، پسرم از این فیلم یکی دوتا فحش ناجور هم یاد گرفت😔