2777
2789
عنوان

ال نود یا ساندرو اتومات کی داره

34 بازدید | 3 پست

اتومات باشه حتما. راضی هستید؟ 

دنبال یک ماشین بی درد سر تو رتج ۷۰۰ ۸۰۰ هستم. ۲۰۷ کیکن گیربکس های مدلهای اتوماتش جالب نیست. به غیر اینم mvm چینی میتونم بگیرم. 

ساندرو بهتره برای خانم هم شیک تر از ال 90

من خودم 207دارم شوهرم چند سال ساندرو داشت خدای ساندرو خرابی و اذیت تو کارش نیست اما 207اتومات توی شیب اذیت می‌کنه اصلا نفس نداره قطعاتش گرونه و زودم خراب میشه 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
ساندرو بهتره برای خانم هم شیک تر از ال 90من خودم 207دارم شوهرم چند سال ساندرو داشت خدای ساندرو خرابی ...

زیاد قیافه واسم مهم نیست فقط بی درد سر باشه هی نخوام برم تعمیرگاه داداش خودم ال نود داشت پاش یکبارم به تعمیرکاه باز نشد برای خرابی. ولی از اتومات بودنش میترسم که مثل دنده ای هاش نباشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد قیافه واسم مهم نیست فقط بی درد سر باشه هی نخوام برم تعمیرگاه داداش خودم ال نود داشت پاش یکبارم ...

ساندرو هم همون ال 90فرقی ندارن کلا ماشین های سنگین و خشکی هستند شتاب 207رو ندارن ولی خیلی محکم تر از 207

اتومات رو شک داری ساندرو دنده ای بخر البته اگر داره !!!!

کاربری قبلی م تعلیق شده …..