2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی چی شدن؟؟اصلا از کجا میدونی خودشیفته ان؟

میگم که نزدیک بودن از لحاظ شناختی کاملا میشناختمشون.

ببین اینجوری بودن که خودشون طبقه ی بالای یه برج بلندن و بقیه مردم پائینشون...و یجوری به خودشون میبالیدن با اینکه در باطن هیچی نبودن.و شاید باورت نشه چه ضربه هایی چه از لحاظ روحی چه مادی بمن زدن(کلی تحقیر و حق یتیم خوردن)

الان هرکدومشون به مشکلات بزرگی خوردن و زندگی یجوری تحقیرشون کرد که روشون نمیشه تو چشم بقیه مخصوصا من نگاه کنن.

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
میگم که نزدیک بودن از لحاظ شناختی کاملا میشناختمشون.ببین اینجوری بودن که خودشون طبقه ی بالای یه برج ...

تحقیر کردن بصورت نامحسوس وکاملا حرفه ای

استادن توش

ولی بشدت انسانهای جذابی هستن

طوری که آدمای دور تر اونهارو خیلی میستایند

چخوب که تقاص دادن

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
تحقیر کردن بصورت نامحسوس وکاملا حرفه ایاستادن توشولی بشدت انسانهای جذابی هستنطوری که آدمای دور تر او ...

آره از دور خیلی موفق و پر تلاشن ولی خودشونم خوب میدونن که هیچی نیستن و همش ظاهره.

منی که میدونم با تلاش و کار به جایی رسیدم هیچکس خودمو پایینتر نمیبینم چون من خودمم هنوز از خیلیا پایینترم...ولی شرایط زندگیم یجوری ایجاد کرد که تو این سن به موفقیت برسم.

ولی اینا فکر میکنن از خودشون بالاتر وجود نداره😂🤦🏼‍♀️

آره از دور خیلی موفق و پر تلاشن ولی خودشونم خوب میدونن که هیچی نیستن و همش ظاهره.منی که میدونم با تل ...

اوهوم دقیقا

آخ که دلم میخواد جلوی چشمم از تَک وتا بیافته

ولی نمیشه

اون خیلی خواهان داره

خیلی قبولش دارن وخیلی جایگاه خوبی بین بقیه داره

فقط من میدونم پشت نقابش چه هیولایی هست

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
اوهوم دقیقاآخ که دلم میخواد جلوی چشمم از تَک وتا بیافتهولی نمیشهاون خیلی خواهان دارهخیلی قبولش دارن ...

تو زندگی تو ببر به سمت پیشرفت طبیعت خودش همچیو میاره رو نظم...میبینی که چقدر منفور میشه از دید همه