2777
2789

هستیداععلام حضورکنیدداستونشوبگممم بعضی از پسرااا‌واقعاااوفاااادارن

منم لایک کنید بعدا بیام بخونم

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونم میگه من حرف مادرموقبول میکننممم اومدخواستگاریت مامانت قبول نکرد گذشت تااینکه ب زور رفتن خواستگاری ی‌ دخترازفامیلامون ۲۰سالشهه پسرعموم ۲۹سالشهه جلسه خواستگاری بهش گف من عاشق یکی دیگممم بزوراومدم گذشت دختره قبول کرد بهش گف باگذشت زماننن عاشقم میشی روز عقدپسرمومم گفت بمیرم هم عقدش نمیکنممم ب دختره گف دوست ندارم بااازم دخترههه۶ گفت همه چی درست میشه گناه بهترین عروسی براش گرفتن تااینکه شب زفافشوووو پسرههه قبول نکرد بااادخترهه بخوابهه۶ هرروز دعوااا هرروز مادرشونفرین میکنههه وخواهرشو