2777
2789
عنوان

سکه پارسیان

68 بازدید | 6 پست

سلام دوستان شب خوش

مشورت میخواستم.

من میخواستم هر ماه حدود ۱ میلیون کنار بزارم و باهاش یا سکه بخرم یا پلاک طلای ریز.

بیشتر ازین هم نمیتونم پول جمع کنم، ب نظرتون خرید سکه پارسیان خوبه؟

قصدمم فروشِ فوریش نیست، فقط میخوام بخرم بزارم برای سال ها بعد. و از طرفی نمیخوام چون پولمو خرج کنم و طلا هم که خبلی گرون شده نمیشه خرید، گفتم سکه بخرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما بخر و سکه بخر 

چون نهایت ۶۰ تومن اجرت میدی اما پلاک حیلی بیشتره هم اصلا پیدا نیست اینقدر ک ریزه

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
2804

مادیروز طلافروشی بودیم فروشنده بهمون پیشنهاد داد طلای خام بخرین به این صورت که هرماه مثلا یک گرم طلا بگیرین بهتون فاکتورشو میدیم و نرخ روز حساب میشه  ولی طلااینجا میمونه هروقت اونقدری شد که خواستین بفروشین یا طلارو بردارین فاکتورا رو میارین و پول یا طلاتونو به نرخ روز میگیرید

نمیدونم چقدر معتبره .اصلا خوبه یا نه