2777
2789
عنوان

جاری همیشه در صحنه

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 57 پست
یکی هم من دارم واقعن روی مخن خصوصا بااون پسر بی ادبش ..ارزو بدل موندم که اخرهفته یک ساعتی میریم ایشو ...

همه فکر میکنن از روی بدی میگم اما واقعا همیشه احساس میکنم توجه میکنه به رفتارام و این ازارم میده کاری نمیکنه ها اما مثلا تا عکس منو به یه مغازه دار شهر دیگه نشون داده بود و فهمیده بود من رفتم مغازه یه شهر دیگه حالا اون مغازه دار مثلا عروس نوه داییش بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کرده عروس بزرگه هست ..‌‌خونه مادر شوهرش ارث باباشه که فقط خودش باید بره اونجا

ن مم مطمئنم جلسه داره با مادرشوهر میخواد مغز طرفو بخوره ک عروس جدیده بده وگرنه انقد ناراحت نمیشد از بودن اون خوشحال هم می‌شد ک تنها نیس اون جا...ی روز در نئون میده چک کنه ببینه دختره نیس سفره غیبت و بدگویی راه بندازه

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
اسی ناراحت نباش از‌حرفای کاربرا..اینا احتمالا همون گروهین که خودشون میرن شام وناهار تلپ اخرشم دعوا ب ...

همه با این تاپیک مخالفن فقط شما و اسی از حضور بقیه تو خونه کسی دیگه حرص میخورین 

فکر نمی‌کنید اونی که غیر عادیه خودتونین ؟

شما به خونه دیگران انقدر خسیسین وای بحال مهمونای خودتون

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

اسی ناراحت نباش از‌حرفای کاربرا..اینا احتمالا همون گروهین که خودشون میرن شام وناهار تلپ اخرشم دعوا ب ...

شما و اسی هم احتمالا همون جزء عروس اولی هایی هستین که با اومدن عروس جدید دیگه کسی شما رو آدم حساب نمیکنه....برای همون ناراحتین

همه فکر میکنن از روی بدی میگم اما واقعا همیشه احساس میکنم توجه میکنه به رفتارام و این ازارم میده کار ...

درکت میکنم عزیزم چون خودمم این مدلی دارم اووووف ..تاهم حرفی بزنی اینجا بهت انگ حسادت میزنن..خودشونم اینقد میرن میان که اخرش دعوا بپا میکنن و همون مادرشوهره میشه ادم بده جداازاینکه مخ شوهره رو میخورن که چرا اینحوری کردن اونجوری شد.خب عزیز من بشین توی خونت شورش رو درنیار..هرچی حدی داره والا

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
همه با این تاپیک مخالفن فقط شما و اسی از حضور بقیه تو خونه کسی دیگه حرص میخورین فکر نمی‌کنید اونی که ...

عزیزم اسی حق داره شما جای اون نیستین چون خودتون از اون جاریای مفت خور هستین اینجوری میگید وگرنه هیج کس از جایی رفتن و تلپ شدن خوشش نمیاد نه میزبان نه میهمان مگه ادمی باشه که سرشو پایین بندازه هی سرکوفت بخوره هی ی چیزی جلوش بزارن روز و شبش بگذره جیک هم نزنه یاهم خیلی پاچه خواره اونم چن روزی اینجوریه روز دیگه چپ و راست میزنه تو دهنش که چرا رفتم و موندگار شدم..تازشم خود مادرشوهره دسش تمیرسه وگرنه خونه رو واسه این جور عروسا میزلشت و میرفت توی پارک چادر میزد بنده خدا🤣  .پس الکی ادای ادم خوبا رو درنیارید..ریپ هم نزن که جوابتو نمیدم من بااسی داشتم نه شما ..عروس خوبه😂

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
عزیزم اسی حق داره شما جای اون نیستین چون خودتون از اون جاریای مفت خور هستین اینجوری میگید وگرنه هیج ...

اول اینکه من جاری ندارم 

دوم نهایتا ماهی دوبار برم خونه مادرشوهرم اونم با دعوت 

از طرز صحبت شخصیت هرکسی نمایان شد 

✋🏻

شما و اسی هم احتمالا همون جزء عروس اولی هایی هستین که با اومدن عروس جدید دیگه کسی شما رو آدم حساب نم ...

اتفاقا عروس کوچیکه هستم احترامم بجاش چون خودم به خودم احترام گذاشتم .مادرشوهرمم از دست عروسای مفت خورش پیش من میزنه به سرش بنده خدا..ارامش رو ازش گرفتن ادم پبر میخاد استراحت کنه شب و روز تلپن..ناراحتی اعصاب گرفتن از دس عروسای مفت خورش..مهمون یک روز یک ساعتی حالا اگه شهردور باشه یک چیز نه توی یک شهر چن تاکوچه اونورتر هفت روز هفته هشت روزش تلپ اوووف این حکایت از در میندازنشون از پنجره میان .امثال شماها از ریخت خانواده شوهر بدتون میاد نمیدونم فازتون چیه همش تلپین فقط واسه فضولی والا🙄🙄

اول اینکه من جاری ندارم دوم نهایتا ماهی دوبار برم خونه مادرشوهرم اونم با دعوت از طرز صحبت شخصیت هرکس ...

شما برگزیده خدایی دیگه😂از شخصیت هم حرف نزن که خودت اول کامتت منو با بی ادبی جواب دادی دوبار سه بار بخون..ان شالله روزی تاپیک نزنی که خانواده شوهرچیکار و فلانن.‌بهرحال ان شالله هیچوقت تخقیر نشی بسلامت

شما برگزیده خدایی دیگه😂از شخصیت هم حرف نزن که خودت اول کامتت منو با بی ادبی جواب دادی دوبار سه بار ...

چقدرم تایپ‌میکنی حس خوندن ندارم 😂خودتو ناراحت نکن 

خدافظ