2777
2789
عنوان

جاری همیشه در صحنه

737 بازدید | 57 پست

نمیدونم مشکل از منه یا نه اما جالبه عقده هنوز و من هرچی میرم خونه مادر شوهرم اونجاست صبح برم اونجاست ظهر اونجاست شب اونجاست گاهی دلم میخاد میرم تنها باشم اما همش حتی شوهرش نباشه این اونجاست من بخاطر بچه هام مجبورم بیشتر برم تازگی اما اون همش اونجاست از روزی که عقد کردن ار 7 روز هفته 6 روز خونه مادر شوهرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

خوب خونه شما که نیومده دوست نداری نرو خونه مادرشوهرت اختیار اون که دست تو نیست

هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃دوم این که به موقعیت هیچ کس حسادت نکن چون تو نمیدونی اون فرد چی از دست داده یا چه سختی رو تحمل کرده  تا به این موقعیت رسیده🎄🎄🎄سوم اینکه اگه مخالف نظرمی با احترام ریپلای کن تا جوابت رو با احترام  بدم وگرنه یا جواب ابلهان خاموشیس  یا مجبورم منم مثل خودت هتک حرمت کنم ...💖💖💖و در آخرم خواستم بگم من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه با نظرت موافق بودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم

کاری بکن نداره شایدم اشکال از منه هرچی میرم اونجاست طبقه جدا هم دارن اما اون همش طبقه مادزشوهزمه.. دلم میخاد گاهی خودم باشم اونجا من اگر یه روز درمیون یه ربع برم اونم همش اونجاست

2804

منظورم با شما نیست استارتر جان....

ولی جاری منم ،هی به جاری کوچیکه گیر داد چرا همه اش خونه مادرشوهرمونی، پولاشون و خرج خورد و خوراک تو میکنن🙄

در صورتی که خودش هرررررر روز خونه مادرشوهرمون بود، با اومدن جاری جدید انگار جاش تنگ شد و سرویس دهی بهش کمتر🤪

اوووونقدر حسودی کرد و پشت بیچاره حرف زد تا طلاقش دادن😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

2805
2801