2777
2789
عنوان

جادو دعا دعانویس

109 بازدید | 13 پست

من خودم اعتماد و اعتقاد بهش ندارم ولی می بینم که خانوما خیلی اعتقاد دارن بعضیا میگن فقط یه متنه بعضیا میگن پای اجنه و شیاطین به زندگیت بازمیشه ارزششو نداره خودتون تا حالا ازش استفاده کردید عوارض با فایده ای داشته و چقدر به فرا طبیعه ربط داره⁉️

🎯🤍☝️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم این چیزا درسته و حقیقت داره ولی تاثیرش خیلی به اینکه شما اعتقاد دارید یا نه بستگی داره با کمک‌ ...

چند سال قبل که خونه مون رو عوض کردیم کلی دعا پیدا کردم تو خونه جدیدمون کلی اشکال هندسی عجیب داشت بردم پیش دعا نویس گفت جادو باستانیه😂 خیلی عجیب بودن واقعا 

🎯🤍☝️

2803

من همین یه ماه پیش یه دعا گرفتم ولی اثری نداشت 

اما دوست مادرم طلاق گرفته و با یه کس دیگه ای ازدواج کرده و دخترش دیگه دلش نمیخواس باهاش حرف بزنه و چندین سال بود هم دیگرو نمیدیدن این خانم هم دعا گرفت و بعد از ده روز دخترش بهش پیام داده بود که مامان دلم برات تنگ شده و..

خیر استفاده نکردیم چون به خدا بیشتر اعتقاد داریم و گناهش واقعا سنگینه

ولی  اعتقاد دارم  چون متاسفانه سرم اومده 

تو خواب قشنگ چهره موجودات غیر انسان رو میدیدم 

به سختی دفعش کردم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
2804
2805
به خدا توکل کن.الان بری دعا بگیری فکر میکنی خواستگار خوب میاد؟ اگه بگم چی میشه خودت پشیمون میشی و نم ...

خیلی خسته شدم خاستگارای چرت 

از کسی هم خوشم میاد اون توجه نمیکنه اونایی هم ک از من خوششون میاد من ب دلم نمیشینن 

همه اطرافیانم ازدواج کردن تو رابطن من همینجوری نشستم۲۵سالمع