2777
2789
عنوان

دخترم دوسالشه اما حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 106 پست
نگران نباش حرف زیاد تازه بچت خوب حرف میزنه بچه من انقدم نمیگفتتلویزیون رو قطع کن مثل رادیو براش حرف ...

مرسی عزیزم  از فردا همه چیو قطع میکنم انشالله زود به حرف بیفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شرایطم مثل شما بود... تازه دخترم سرشم به دیوار می‌کوبید، تا 6 ماه مثل روانی ها همش در حال مقایسه ...

ممنون عزیزم از راهنماییت خیالم راحت شد،ما هم توخانوادمون داشتیم بچه هایی که دیر حرف بزنن مثل خودم یا عمه اش نمسدونستم به ژنتیک هم ربط داره حرف نزدنش از این به بعد پیش بچه ها زیاد میبرمش

اونایی که از بچه دو ساله بیشتر از این توقع دارن تیمارستان لازمن عیب بیخود رو بچت نزاریا

اره واقعا قبلن سر راه رفتنش دخترم ۱۳ماهگی راه رفت از ۸ماهگیش گیر داده بودن چرا راه نمیره

دختر من ۲ سالش بود خیلی شعر حفظ بود تا ۱۵ هم میشمارد . یسری کلمه هارو انگلیسی میگفت. اصلا عجیب حرف زدنش قشنگ شعرارو عالی میخوند دختر ذاداشم همسالش بود فقط میگفت مامان و بابا دد به به . تا ۳ سال و نیمگی این بچه هیچ،پیشرفتی نداش حتی با گفتار درمانی‌،بعد یه روز صبح در کمال ناباوری بلند شد گفت ایخام (میخوام)حرف بزنم،بلدم‌،شوکه شدیم.الان از دختر منم باهوشتره

من تا۳ونیم سالگی حرف نمیزدم مامان بزرگم منو پیش یه پیرزن سید برده که کاری کنه حرف بزنم پیرزنه تودهنم تف کرده منم که کوچیک بودم توی صورت خانمه تف کردم مادربزرگم میگفت بعد۳روز شروع کردم به حرف زدن 

من تا۳ونیم سالگی حرف نمیزدم مامان بزرگم منو پیش یه پیرزن سید برده که کاری کنه حرف بزنم پیرزنه تودهنم ...

دمت گرم تفش رو جواب دادی  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
دختر من ۲ سالش بود خیلی شعر حفظ بود تا ۱۵ هم میشمارد . یسری کلمه هارو انگلیسی میگفت. اصلا عجیب حرف ز ...

الهی عزیزم خدا حفظش کنه؛ دختر منم همه چیو میفهمه هرکاری ورو از ما تقلید میکنه بغیر حرف زدن

2810