2777
2789
عنوان

بیایین کمک😅🤦🏽‍♀️

340 بازدید | 46 پست

تازه تاپیک گذاشتم پاک شد متاسفانه 

خب قضیه این بود که من چهارمین روز پرر یودمه و نامزدم ولکن نبود برا ر.ابطه و اینم بگم د**خول نبود و بعد امدن پیش ابش ال**تشو شست که چیزی نشه و ا**سپرمشم کلن بمن نخورد حالا امکان حاملگی وجود داره؟ من خیلی استرسی و ترسوام چطور صبر کنم یماهه دیگه تا پریود شم🤦🏽‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
خو دیگه همینی 🤣🤣🤣🤣تا نره داخل هیچی نمیشه مگه اینکه مریم مقدس باشی

خب اخه یبار همینجا یه دختر نوشنه بود با نامزدش غیر دخول و با اینکه با.  کره بوده باردار شده :/

خب اخه یبار همینجا یه دختر نوشنه بود با نامزدش غیر دخول و با اینکه با. کره بوده باردار شده :/

همش حرفه 

اونا از اونایین ک ریخته روش و رفته داخل عزیزِمن 

اون مایع باید بره داخل تا لقاح صورت بگیره 💁🏻‍♀️

2804
همش حرفه اونا از اونایین ک ریخته روش و رفته داخل عزیزِمن اون مایع باید بره داخل تا لقاح صورت بگیره � ...

اینم هست البته

الیته اون خودشم می‌گفت ریخته رو چیزش 🥸😅😅😅😂

اینم هست البتهالیته اون خودشم می‌گفت ریخته رو چیزش 🥸😅😅😅😂

خو دیگه تمام شد🤣💁🏻‍♀️

اگه قرار بود بدون دخول و رفتن مایع باردار شد ک الان از دختر تا پیرزن باردار بودن همش🤣

خو دیگه تمام شد🤣💁🏻‍♀️ اگه قرار بود بدون دخول و رفتن مایع باردار شد ک الان از دختر تا پیرزن باردا ...

😂😂😂😂🤦🏽‍♀️ادم یچیزای میشنوه همش میترسه

من از ظهر از خودم متنفر شدم حس ادمیو دارم که بهش تج وز# شده

2805
😂😂😂😂🤦🏽‍♀️ادم یچیزای میشنوه همش میترسهمن از ظهر از خودم متنفر شدم حس ادمیو دارم که بهش تج وز# ...

بیخیال 

اگه واقعا طرف اوکیه،نامزده،در رو نی،لذتشو ببرین،این روزا برنمی‌گرده،خصوصا بعد عروسی 😁

این پسره نامزده یا رل؟؟؟همون مجازی راه دوره ک گفتی؟؟؟بیماری های مقاربتی زیاد شده مواظب خودت باش کاری ...

اره امد گرفت مارو 😂🤦🏽‍♀️

خودمم از همین میترسم فوبیایه جدید:/

وای یعنی بدون دخ. ولم بیماری منتقل میشه؟

ولی از بابت بارداری خیالمو راحت کردی

اره امد گرفت مارو 😂🤦🏽‍♀️خودمم از همین میترسم فوبیایه جدید:/وای یعنی بدون دخ. ولم بیماری منتقل میش ...

خب پس مبارکه😁خوشبخت باشی 

آره میشه،اگه طرف رابطه متعدد داشته باشه از کسی گرفته باشه دخول هم نباشه بالاخره رابطه با آنال یا اورال یا حتی مالش و.... تماس آلت با ی جایی از پوست بدن تو خواهد بود و ب اونجا منتقل میشه خدایی نکرده میگیری 

ب هر حال مواظب خودت باش و حداقل آزمایش ها رو بدین

2801