2777
2789
عنوان

خدایا خیلی غمگینم کمکم کن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 24 پست

خدا به قلبت خیلی آرامش بده عزیزم ببین میدونی تو از گذشتت دلگیری و حالت بده باور کن تنها نیستی اکثر ما ها همینطوریم هیچ کس هیچ کس عزیزم صد صد حال دلش خوب نیست ناراضی حس های بد اتفاقات بد و. تو زندگی تک تک آدم ها هست . چه آدمهای عادی و چه آدمهایی که ماشاالله نام دارن گذشته ها اکثرن سیاه بوده اما خب مهم حاله عزیزم آدم ها که قرار نیست چون گذشتشون بر هر علتی سیاه بوده خب حال و ایندشونم سیاه باشه.  از خودت و خدای بالا سرت بخواه که سفید باشه چرا فکر می‌کنی قرار نیست به آرزوهات و هدفات برسی کم کم که حست به نامزدت تغییر کرد از علایقت بگو بخدا همش درست میشه فقط باید بخوای و بلاخره تصمیم بگیری دست از گذشته دست از سیاهی برداری برو جلو تو خیلی قوی هستی تو خیلی قدرتمند هستی فقط بخواه  مطمئنم که همه چی خیلی خیلی قشنگ برات چیده میشه فقط بخواه و شروع کن قدم بردار 

تا روستا زندگی کنی و رویا های بالایی داشته باشه اوج دیوانگی

بنظرم به پسر بگو از علاقت از استعدادهایی که داری

خواهر فکر کردی ما وضعیتمون چجوریه

تنها نیستی خدارو شکر 

من الان چند ماه دیگه کارشناسیم تموم میشه 

ذهنم آنقدر درگیره که بعد از درس حتما کار کنم و شاغل بشم وگرنه تو خونه موندن دیوانم میکنه

قبلش رویای ازدواج با یک نفر داشتم که دیدم بی فایدست و بیخیالش شدم چونکه خودش و خونوادش تمایلی نداشته فقط فیلمشون بود الآنم که تنهام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا به قلبت خیلی آرامش بده عزیزم ببین میدونی تو از گذشتت دلگیری و حالت بده باور کن تنها نیستی اکثر ما ها همینطوریم هیچ کس هیچ کس عزیزم صد صد حال دلش خوب نیست ناراضی حس های بد اتفاقات بد و. تو زندگی تک تک آدم ها هست . چه آدمهای عادی و چه آدمهایی که ماشاالله نام دارن گذشته ها اکثرن سیاه بوده اما خب مهم حاله عزیزم آدم ها که قرار نیست چون گذشتشون بر هر علتی سیاه بوده خب حال و ایندشونم سیاه باشه.  از خودت و خدای بالا سرت بخواه که سفید باشه چرا فکر می‌کنی قرار نیست به آرزوهات و هدفات برسی کم کم که حست به نامزدت تغییر کرد از علایقت بگو بخدا همش درست میشه فقط باید بخوای و بلاخره تصمیم بگیری دست از گذشته دست از سیاهی برداری برو جلو تو خیلی قوی هستی تو خیلی قدرتمند هستی فقط بخواه  مطمئنم که همه چی خیلی خیلی قشنگ برات چیده میشه فقط بخواه و شروع کن قدم بردار 

خدا به قلبت خیلی آرامش بده عزیزم ببین میدونی تو از گذشتت دلگیری و حالت بده باور کن تنها نیستی اکثر م ...

ممنونم عزیزدلم سعی میکنم حال دلمو خوب کنم انشالله ک همچی درست میشه 

بنظرم به پسر بگو از علاقت از استعدادهایی که داریخواهر فکر کردی ما وضعیتمون چجوریهتنها نیستی خدارو شک ...

اره گلم میدونم زندگی همه داغون ولی خب بعضی وقتا ادم ها کم میارن💔

من تو نداری زندگی کردم اینم ک فقیر بیشتر اذیت میشم ک خواست هامو نمیتونه برآورده کنه

خب اینو اول میگفتی تا قضاوتت نمیکردم ببخشید اگه فقیر که پس همون بهتر جدا بشی🙁🙁🙁💔🫂

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲