نشسته بودم تو پارک نزدیک خونمون پارک بزرگیه منم تنهایی پکورا و چای و قند و میوه و تخمه و بسکویت و کیک برده بودم چیدم تو سفره گفتم مگه خودم دل ندارم به شوهرمم گفته بودم بیاد قرار بود شاگردش که ساعت 7میاد اونم بیاد پیش من من ساعت 6رفتم نشستم سفره چیدم داشتم واسه خودم چای میریختم و میوه پوست میگرفتم یه پسر بیست ساله بیست دو ساله ایی اومد کفششو در اورد نشست پیشم گفتم اقا گمشو برو گفت خوبه که دیگه تنها نیستی یار داری منم نه گذاشتم نه برداشتم زنگ زدم صدو ده پسره خواست فرار کنه گوشیشو گرفتم گفتم وایسا صدو ده بیاد یعنی درجا گوشیشو از رو زمین برداشتم گفتم صدو ده بیاد صدو ده اومد گفتم من بابت مزاحمت شکایت دارم و دوتا پیرمردم شاهد بودن و امضا کردن پسره رو بازداشت کردن گفتن بیا پاسگاه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی اون پسر فقط نشست و نگاه کرد و شما زنگ زدی ب پلیس و ده دقه فقط التماس میکرد بیخیال
اون ی ربع نشست تا پلیس بیاد یعنی نمیتونست اون گوشی از شما بگیره ودر بره اون ک ب خودش جرات داد کفششو در بیاره و بشینه پیشت جرات اینو نداشت گوشی ازتون بگیره !!!!!!!
یعنی اون پسر فقط نشست و نگاه کرد و شما زنگ زدی ب پلیس و ده دقه فقط التماس میکرد بیخیال اون ی ربع نشس ...
استارتر یا از اون خانومای سلیطه و قوی هیکل هست که پسره رو دو دستی گرفته( پسر 22 ساله میتونه خیلی لاغر باشه...) یا تاپیک دروغه یا پسره از ترس و غافلگیری قفل کرده بوده!
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
وسایلمو جمع کردم به شوهرم گفتم شوهرم گفت رضایت ندیا اگر رضایت بدی دفعه بعدم هرچی سرت اومد مقصر خودتی ...
خاک ۳عالم تو سر تو و خاندانت با این تربیت نداشتت بیشعور عوضی اشغال خدایااااا تو چرا اینجوری هستی😳😳😳😳😳😳🤦♀️بخدا از شمر و یزید بدتری تو بخاطر مادرش رضایت میدادی بعید نیست الانما نظر گذاشتیم بیای از ما هم شکایت کنی خدایااا با کیا شدیم ۸۰میلیون جمعیت حقا ایران درست بشدنی نیست برو رضایت بده در اینده برای پسر خودت اتفاق میوفتاد چی من الان نگران مادر پسر هستم خدا صبر به دل مادر پسر بده خیلی زن بیشعوری بدتر از اون شوهر گاوت هست😡😡😡😡