2777
2789
عنوان

چند شب پیش جنگو حس کردم🪖🚀

111 بازدید | 8 پست

خاب جنگ‌دیدم 

مثلا تو بیابونی بودم شب بود چنتا نقطه نورانی تو اسمون بود حرکت میکرد کم کم زیاد شدن مث همونا که حملات موشکی تو اخبار نشون میدن😂 بعد هی نزدیک‌تر  زیاد تر شدن یدفعه سرعتشون زیاد شد  برخورد میکردن به زمین  واقعا ترسناک بود خابم

بقدری ازت ناراحتم که دیگه نمیخام ببینمت موفق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوابی که یه چند سال پیش دیدم بخدا اینقدر راجبع جنگ بود خیلی وحشتناک بود هنوزم یادش بیفتم مو ب تنم سی ...

برا منم خیلی طبیعی بود😶 موشکا میخوردن تند تند تموم هم نمیشدن زمین میلرزید

2805
برا منم خیلی طبیعی بود😶 موشکا میخوردن تند تند تموم هم نمیشدن زمین میلرزید

دعا کنید عاقبت بخیر شویم آقا ظهور کنه وگرنه جنگ خیلی سخته بخدا ایران توان مقابله با چندین کشور ابر قدرت دنیا رو نداره

دعا کنید عاقبت بخیر شویم آقا ظهور کنه وگرنه جنگ خیلی سخته بخدا ایران توان مقابله با چندین کشور ابر ق ...

اره بابا جدای ابنکه توان مقابله نداره هم پیمانانش  هم یه عده نامردن مث چین روسیه موفع جنک فرار میکنن  من نمیدونم وقتی زورش نمیرسه چرا انقد میخاد درگیر کنه خودشو  بابا اونا بمب اتم دارن ازین بدتر مگه میشه