2777
2789
عنوان

طلسم حقیقته

252 بازدید | 44 پست

سلام. من همیشه نی نی سایت رو دنبال می کردم. و برای اولین باره عضو شدم. طرز کارشم خیلی بلد نیستم. ولی اینقدر دلم گرفته بود که گفتم بیام کمک بگیرم.

من چند روز پیش تولد ۳۲ سالگیم بود. از ۱۵ سالگی اونقدر خاستگار داشتم که نمی تونم بشمارم. ولی انگار دلم برای هیچ کس نمیرفت. تو دنیای خودم بودم. از ۱۹ سالگی تحت فشار خانواده مخصوصا مادرم بودم که ازدواج کنم. که این خیلی تو روحیه من تاثیر گذشت. قصه اینقدر طولانیه و زیاده که بگذریم.

بزرگتر که شدم ریشه رفتارم برای نه گفتن رو تقریبا فهمیدم. احساس می کنم خانواده مخصوصا مادرم هیچ وقت بهم اعتماد به نفس ندادن. انگار من دوست داشتن هیشکی رو باور نکردم و فقط دنبال کسی بودم خودم دوستش داشته باشم. از بیست سالگیم بهم القا کردن پیر شدم. وقتی به این موضوع فکر میکنم احساس عصبانیت کل وجودم رو میگیره. الان میفهمم چقدر جوون و حتا چقدر زیبا بودم.

حتا الان هم از اون زیبایی چیزهایی مونده. الان موفق و مسقلم. شغل خوبی دارم. ولی دیگه انگار دل و دماغ نمونده. چون وقتی با دیگران حرف میزنم انگار دیگه دلشون برام می سوزه. که چطور تو این سن ازدواج نکردم.

وقتی میشینم به این موضوع فکر میکنم یک لحظه از مادرم بدم میاد. فکر میکنم اگه میزاشت شاد باشم و تو اون سالهای خیلی قشنگ زندگی رو برام زهر نمی کرد شاید کسی رو انتخاب می کردم. ولی من رو لحباز و افسرده کرده بود. خیلی ها هم میگن طلسم و جادو شدم. با توجه به آدمهای اطرافم احتمال هم داره. ولی من همه این سالها از اعتقاد به این چیزا امتناع کردم. ولی وقتی به اونایی مه اعتقاد دارن فورا سر هر چیزی میرن که ببینن کسی چشم نزده باشه یا سحرشون نکرده باشن میبنم زندگی اونا رو روال تره. 

چند سال پیش با اصرار کسی رفتم پیش کسی که بعد از کلی دعا خوندن گفت تو خیلی سر زبونا افتادی. خیلی دربارت صحبت شده و چشم خوردی. من الان باید چیکار کنم به نظرتون. چطور احساس نا امیدی رو از خودم دور کنم. دو سه سالی هست به آرامش روانی رسیدم و می خوام تشکیل خانواده بدم. ولی دیگه مثل روزای نوجوانی نیسم و رفت و آمدام خیلی کم شده و به طبع انتخاب دشواره. اصن شما به چشم یا طلسم اعتقاد دارین. راهی هست که کمک کنین.

طلسم حقیقت نیست این خداست ک حقیقته

عیسی‌مسیح‌: تنها ایمانت بود که تو را نجات داد                                 مسیحی ✝️                                                                           به نام خدایی که مارا فرزند خود خواند✝️ 

عزیزم من تمام این راهها را رفتم بی ثمر بودم. موقعیتم خوبه سنم 39 ولی همچنان مجردم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
شما مسیحی هستید عزیزم؟

بله

عیسی‌مسیح‌: تنها ایمانت بود که تو را نجات داد                                 مسیحی ✝️                                                                           به نام خدایی که مارا فرزند خود خواند✝️ 

2804

من سالهاس طلسم شدم نتونستم ازدواج کنم فکر کنم جفتمو نابود کردن و دیگه نمیتونم ازدواج کنم منم ۳۱سالمه 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

پای رمال و دعا نویس رو به زندگیت باز کنی بدیختی سرازیر میشه به زندگیت 

طلسم و جادو و چشم زخم وجود داره خدا تو قران فرموده ولی در کنارش برای باطل کردنش هم کلی دعا و راه کار تو کتب مختلف گذاشتن مخصوصا تو مفاتیح هست که اونارو دنبال کنی هم ضرری نداره هم خیر و منفعتش به مرور تو زندگیت مشخص میشه به نظرم مدام اون دعاهارو بخون 

2805
من سالهاس طلسم شدم نتونستم ازدواج کنم فکر کنم جفتمو نابود کردن و دیگه نمیتونم ازدواج کنم منم ۳۱سالمه

حالا از کجا می دونی طلسم شدی. من موندم اعتقاد داشته باشم نداشته باشم. یا اصلا چطوری بفهمم

2801