2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم میشه کمک کنید

283 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

خواهر کوچیکم با یه پسری حدود یک سال و نیم  دوسته ، یک ساعت پیش زنگ زد بهم گفت آجی یه چیزی بهت بگم گفتم بگو بعد گفتش که علی (دوسپسرش) بهم گفته بود شناسنامتو بیار عکس شناسنامتو ببینم منم ورداشتم شناسناممو بردم که عکسمو ببینه بعد دیگه شناسنامه خواهرمو نداده آجیمم بهش گفته شناسناممو بده پسره گفته نه پیش من امن تره  و من میخوام باهات ازدواج کنم  شناسنامت دست من بمونه ، بیچاره آبجیم خیلی ترسیده نمیتونه به مادر پدرمم چیزی بگه  ، منم کلی باهاش بحث کردم که احمق آدم شناسنامشو به کسی نمیده و چرا اینکارکردی  خودشم ترسیده  و فقط با من راحته  منم باردارم و کلی استرس گرفتم یعنی قلبم داره میاد دهنم 

بنظرتون چرا پسره اینکارو کرده ؟؟؟اصلا چه دلیلی برای اینکارش داره 

الان ما چیکار کنیم 😬😐

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز

اگه پسره داره شوخی میکنه که بگیرید ازش

حالا مثلا بخواد  سواستفاده کنه از خواهرتون 

برید ثبت احوال یه شناسنانه جدید بگیرید

بگید گم شده حالا اگه المثنی بودن براتون زیاد مهم نیست

اگه نمیده کلا خودتون بهش زنگ بزنید یه چمیدونم به یه اقایی بگید که اگرم شده به زور تهدید که اره میام دم خونتون و اینا

ازش بگیرید

چندسالشونه؟

2803
دوست عزیزاگه پسره داره شوخی میکنه که بگیرید ازشحالا مثلا بخواد سواستفاده کنه از خواهرتون برید ثبت ا ...

در کل اگه کم سن و سال باشه

که تهدید کنه که اره میام دم خونتون میام ابروریزی میده اگه قصد سواستفاده داره

یا به خواهرت بگو به یک بهونه ای ازش شناسنانه رو بگیره حالا قصد شوخی داره بهش بگه که تو این مورد حق شوخی نداره

ولی خب الان دورو زمونه عجیب شده به خواهرت بگو که اگه هر تهدیدی کرد تهدیداش الکیه و شمارو در اطلاع بزاره

زنگ بزن پسره بگو بیاره براتون😐

خواهرم زنگ زده  پسره میگه من میخوام بگیرمت  چرا استرس داری ، اخه کسی هم نمیدونه اگه بدونن بیچاره رو دعوا میکنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهرم زنگ زده پسره میگه من میخوام بگیرمت چرا استرس داری ، اخه کسی هم نمیدونه اگه بدونن بیچاره رو ...

خود شما ب عنوان بزرگترش زنگ‌بزنید و بگید ک بیاره

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

دوست عزیزاگه پسره داره شوخی میکنه که بگیرید ازشحالا مثلا بخواد سواستفاده کنه از خواهرتون برید ثبت ا ...

اره والا شاید به همسرم بگم ولی در کل باز پدر مادرمم متوجه میشن 

آجیم ۱۹ 

پسره ۲۷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804

ادم حتی نباید عکس مدارک شناسایی شو واسه کسی بفرسته چه برسه اصل مدرک شناسایی رو بده دست یه غریبه .برید به پلیس بگید .هزار کار میتونن بااون شناسنامه بکنن.خواهرتون اونقدرم بچه نیست همچین کار بچگانه ای انجام داده تعجب کردم واقعا 

2805
2801