2777
2789
عنوان

دلم برای دروان کنکورم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 57 پست
عزیزمبشین بخون که یه شهر و رشته خوب بیوفتیوقتی واردش نشدی جوگیری وقتی وارد شی می فهمی چه غلطی کردی ح ...

چشم میخونم یه رشته خوب نزدیک شهر خودمون برم توصیه ای به من پشت کنکوری خسته نداری که چطوری بخونم؟؟

عزیزدلم جایگاهی که شما توشی ارزوی خیلیاس به خودت سخت نگیر❤️

نه بابا اتفاقا پیش خانواده ام ی مصیبت دیگس دوستام رو می بینم دیگه

چه مصیبتی

بابا من از صب تا شب دارم می شورم

لباس  بشور ظرف بشور برو سلف ظرف ببر غذاها خوب نیستن گاهی

پاره شدم

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم میخونم یه رشته خوب نزدیک شهر خودمون برم توصیه ای به من پشت کنکوری خسته نداری که چطوری بخونم؟؟عزی ...

ببین از من به تو نصیحت سرتو بنداز پایین درست بخون 

شهری که دانشگاه میری خیلی با شهرت فاصله نداشته باشه ولی شهر خود آدمم خوب نی 

و اینکه خیلی کار خوبی کردی پشت موندی 

چشم میخونم یه رشته خوب نزدیک شهر خودمون برم توصیه ای به من پشت کنکوری خسته نداری که چطوری بخونم؟؟عزی ...

اگه خسته ای یه روز برو طبیعت جدی بهتر میشی یا یه روز با دوستات برنامه بریز برو کافه یا هر کارییی که دوس داری بکن 

توصیه ام اینه که گوشی نداشته باشی نی نی سایت نیای اصلا فقط جمعه بعد آزمون بعد از تحلیل برو تو گوشیت من خودم می رفتم یوتیوب خیلی دوس داشتم

بعدش اگه درسی و ضعف داری ازش فرار نکن

مشکلت و بگو راه حل بگم خب

اگه خسته ای یه روز برو طبیعت جدی بهتر میشی یا یه روز با دوستات برنامه بریز برو کافه یا هر کارییی که ...

مرسییی عزیزممم

وای دقیقا مشکلم اینه که گوشی زیاد دستم میگیرم 

نمیتونم کلا خاموشش کنم چون باید شبا گزارشکار بدم و میرم کتابخونه لازمم میشه برا رفت و امد و... 

مثلا تایم استراحتم میگیرم دستم یهو میبینم ۱ ساعته یوتیوبم🤦🏻‍♀️

یدونه اینه مشکلم بعد یکیم اینه که زیاد درسنامه میخونم و تستم کمه اصلا نمیتونم درسنامه رو ول کنم حس میکنم نخونم نمیتونم تست بزنم وسواس دارم و با اینکه میدونم کارم اشتباهه نمیتونم اصلاحش کنم💔

مرسییی عزیزممموای دقیقا مشکلم اینه که گوشی زیاد دستم میگیرم نمیتونم کلا خاموشش کنم چون باید شبا گزار ...

یه گوشی نوکیا داشته باش برا رفت و آمد

گزارش کارت هم با گوشی مامانت بفرست

مرسییی عزیزممموای دقیقا مشکلم اینه که گوشی زیاد دستم میگیرم نمیتونم کلا خاموشش کنم چون باید شبا گزار ...

درسنامه برای زیست اشتباه محض مخصوصا درسنامه خیلی سبز

برای درسی که بلدی و نقطه قوتت هم هست همین طور

من خودم فیلم می دیدم جای که مشکل داشتم البته رو دور تند

پس برای زیست خود کتاب کافیه دیگه درسته؟؟کتاب بعدش نکاتی که تو تستا هستن؟

بله و به این هم نباید بسنده کنی باید هر چی آزمون می بینی قورت بدی چون کلی از نکات هستن که تو آزمونن نه توی کتاب تست