2777
2789
نه به خدا تنهاست ازدواج نکرده جوری که خودش گفت انگیزم این بود چون تازه اومدن با هم آشنا بشیم احساس ت ...

شوخی کردم. معلومه قلب مهربونی داری

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
به به حتما خوشمزس من نخوردم تا حالا با خرما چشم اومدم خوزستان برات میارم قشنگم

یه چی بگم مادربزرگامون میگن غیراز حلوا خرما هیچ حلوایی دست مرده نمیرسه .منظورشون اینه که ثواب نداره ...عقیده اوناست البته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
اینا مروارید خوراکیه عزیزم

اسی خیلی باسلیقه ایی ...من از عکس حلواهات ذوق میکنم ...بیا قول بده از غذاهای دیگه ایی هم که درست میکنی عکس بزار تا ایده بگیریم ...

هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃دوم این که به موقعیت هیچ کس حسادت نکن چون تو نمیدونی اون فرد چی از دست داده یا چه سختی رو تحمل کرده  تا به این موقعیت رسیده🎄🎄🎄سوم اینکه اگه مخالف نظرمی با احترام ریپلای کن تا جوابت رو با احترام  بدم وگرنه یا جواب ابلهان خاموشیس  یا مجبورم منم مثل خودت هتک حرمت کنم ...💖💖💖و در آخرم خواستم بگم من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه با نظرت موافق بودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
من نیم لیوان آرد نخود یک لیوان آرد برنج یک لیوان ارد گندم رو با هم الک کردم بعد تف دادم روی شعله کم ...

۳ تا لیوان شکر چه زیاد؟!!

البته تا حالا یبارم درست نکردم حلوا 🤕

ز دست دیده و دل  هر دو فریاد ....
2805
اسی خیلی باسلیقه ایی ...من از عکس حلواهات ذوق میکنم ...بیا قول بده از غذاهای دیگه ایی هم که درست میک ...

چشم عزیزم حتما نظر لطفته 

این خورشت به آلو درست کردم و عالی شد

2801