2777
2789
عنوان

شده یه پسر خیلی بخادتون ولی شما نه

95 بازدید | 13 پست

یه پسری دو سه ماهه بیخیال دوستم نمیشه ولی دوستم میگه خوشم نمیاد ازش چون قدش کوتاهه (دوستم خودش ۱۷۳ و پسره ۱۷۴)

کلا با ظاهرش حال نمیکنه و میگه کلا به هم نمیخوریم و شرایطشو زیاد دوس نداره 

دوستم کلا اکسشو هنوز دوست داره شما بودید چی میکردید ؟؟ دوستم کنارمه میخونه نظرات تونو

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ منطقی حرف بزنن بگه نمیخام 

اگرم راضی نشد هی بیشتر پافشاری کرد کلا بلاک کنه ج نده انگار ن انگار وجود داشته 

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

بله شده 

هنوز هم بعد از ۳ سال میخواد 

اون موقع توی رابطه بودم با کس دیگه و الان نیستم ولی میگفت صبر میکنم تا هر موقع که شده

منم گفتم در هر صورت من از خودم سلب مسئولیت کردم که منتظرت نذارم تو تا هر موقع دوست داری صبر کن

اره،بعد چن سال هنوز درگیرم متسفانه،من مطقی تصمیم گرفتم واقعا مرد زندگی نبود ،ولی نباید از رو دلسوزی با کسی ادامه داد ،بارها توضیح دادم ولی باز هیچی بلکش کردم،

اگر فرصت اشنایی داده و طی اون باز ظاهرش ب دلش نیس هیچی هیچ حوره حوابشو نده توضیخ نده چون بدتره

کچی کورد🪷☘️

معمولا خیلی پسرا توی این دوره زمونه حال و حوصله پیگیر شدنو ندارن...

دوستتون اگه نمیخوادش کمی سردی بکنه جوابشو نده تموم میشه در کل....

راهش فقط بی محلی و جواب ندادن و بلاکه...

وسلام

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

اره شده وقتی که کسیو نخوام دیگه بهش فکر نمیکنم بعدش اینکه خب هم قدهمن از دختره کوتاه تر نیست که اگه فقط برا قدش باید بگم اشتباهه حرفش چون خوشش نمیاد دیگه همش ایراد میگیره ازش پس الکی اون پسرو هم درگیر خودش نکنه 

۱۷۴کوتاهه؟

میانگین قد مردای ایرانی ۱۷۴ هست و این آقا متوسط ترین قد رو داره در حال حاضر اما نسبت به خانم که ۱۷۳ هست و جز قد بلندها در بانوان حساب میشه کوتاه به نظر میاد