2777
2789
اینجا انرژی ( آب و برق و گاز خیلی خیلی ارزونه ) مالیات هم آنچنان نیست . ولی مواد غذایی چند سالیه با ...

والا اینجا چیزی ارزون نیست تنها ارزونی تو ایران جون آدمیزاد هست

والا اینجا چیزی ارزون نیست تنها ارزونی تو ایران جون آدمیزاد هست

نه عزیزم جون آدمیزاد توی اون ایالاتی ارزون هست که داشتن اسلحه برای عموم آزاده 

و نوجَوون ، اسلحه دست میگیره و وارد مدرسه میشه . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما کجا تورم و گرونی رو انتخاب کردیمسیاست های حاکم بر جامعه و قوانین کجاش به دست ما بوده؟

تاریخ بخون  انقلاب ها توهمه جا کشورهای دنیا از فرانسه. تا ایتالیا زندگی خراب کردن .

اونجا اگر یه بدی داره ایران سرتاپاش عیبه

اینو شبکه های ماهواره ای سیاسی به شما القا کردن . 

مگه میشه سر تا پا عیب .

همین انرژی مفت ، مالیات کم . 

می ارزه به تجاوز های اسپانیا که طبق شبکه ی خبری خودشون هر چهار دقیقه یک تجاوز ثبت میشه . 

ایران متاسفانه گرفتاری اقتصادی و گرونی مواد غذایی شده که این خیلی بده . اونم بخاطر فساد مجریان اقتصادی هست و باید کنترل بشه که به اندازه کافی نمیشه 

نه اتفاقا من ایرانم تنها جای که دیدم صحاب نداره ایرانه که تورم یه شبه هزار درصد میشه کجای کشور خارجی ...

تورم همه جا هست ولی گرونی خیلی دیگه داره فشار میاره ولی اون کشور رویایی رو برای تودت نساز واسه مهاجرت عموی من رفت آلمان شش ماه تو کمپ موند بعدش رفت تو ختنه سالمندان کار کرد آخرشم پشیمون شد برگشت خیلی ها هم هستن که رفتن خوشحالن وضعشون خوبه ولی اینا رو هم در نظر بگیر 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.