دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
خب پس لطفا با هیچ کدوم از کاربری هاتون فحش ندید و تهمت نزنید یا بگید دقیقا چیو لو دادید چون این نمیخ ...
ترنج جون چیشده همه بر علیه تون شدن؟؟؟
واااقعا تو سایت من هیچکس به باشخصیتی شما ندیدم دلیل کارای اینایی باهاتون مدان سر جنگ دارن رو نمیفهمم😂🫤
عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃 اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العادهای😊 حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن. به پوستت برس💆🏻♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العادهای❤️
همه نهچند نفری هستن من به روشون میارم که کاربری موازی دارن یا دروغ میگن همونا طبعا ناراحت هستن
میدونم عزیز شما تو سایت معروفی این چند نفرم کلا هیچی...
همشون اخرش دستشون رو میشه😁
عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃 اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العادهای😊 حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن. به پوستت برس💆🏻♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العادهای❤️