2777
2789
عنوان

دلم برای بابا بزرگم میسوزه

1995 بازدید | 83 پست

سلام دوستان قبلا تاپیک زدم گفتم پدربزرگم ۹۹سالشه چند روزی آوردن خونه مامانم ولی مامانم خیلی بدرفتاری میکنه اوایل ما دخترا می رفتیم کمک اما دیگه راهمان نمیده ناراحت ک ما خیلی تحویلش میگیریم میخواد کاری کنه بابا بزرگم خودش بگه منو ببرید جایی دیگ دلم خیلی گرفته ی کاری براش میکنیم صدبار دعا تشکر میکنه موندم چیکار کنم من وقتی میرفتم خیلی هوایم بهش بود اما مامانم ناراحت میشده الان ازش خبری ندارم دلم خیلی میخوره بابام از ۴تا ۱۱ سرکار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چی بگم

پدربزرگ منم این اواخر مثل پدربزرگ شما شده بود

البته مادر من خیلی بهتر بود

از پدرم بهتر بود..امان امان

دیگه تو این روزگار هیچکس خدا رو به حق نمی‌شناسه

تعجب میکنم مادرت یه لحظه به پیری خودش فکر نمیکنه؟؟؟؟؟

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

پدربزرگ پدریه که مامانت بد رفتار میکنه؟

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
چراااا آخه ب نظر من اینا مثل یک نوزاد ک هیچکار نمیتونن بکنن و خیلی ثواب داره رسیدگی بهشون من باوجود ...

پدرشوهر مامانته؟

طفلکی🥲مامان من با اینکه طلاق گرفته از بابام ولی هنوزم به بابابزرگم رسیدگی میکنه

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

2810