2777
2789
عنوان

حرکتداداشمو چطور ج بدم

145 بازدید | 13 پست

من به داداشم خ علاقه دارم با ازدواجش مخالف بودم به خیلی دلایل چون خانمش توی اولین قرارمون به داداشم فحش داد جلوی من گفت نره خر.توی دومین قرارمون عکس دوست پسر قبلیشو نشون داد گفت این خوشگل تره یا برادرت.کلا رفتارهای زشتی کرد من مخالف شدم و پدرم خانوادشو دید داداشش معتاد وخواهرش خ لاشی پدرم صد درصد بدش امد.خلاصه بگذریم اینها ازدواج کردن ولی دختره از خانواده ما عقده کرده جلومون میخنده ولی مدام داداشمو پر میکنه ب ادرم هروقت دردودل میکنه از رفتار بابام ناراحته میگه قبل عقدم فلان گفت و...۴ سال عقد گرده وازدواج ۴ ساله دختره فراموش نکرده

حالا شروع کرده  بهرابطه منو با داداشم خراب کردن پشت سر من حرف میزنه داداشم میاد خونم میخوره خوبه بعد میره بهش زنگ میزنم یکدفعه میگه تو فلان حرفو زدی قبلا .قبل ازدواجم کار منو سخت کرده بودی و....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دبگه بپذیریدش و باهاش خوب باشید 

برادرت حتما صلاح زندگیشو اینطور میدیده و اینکه ایشونو دویت داره و فکر میکنه باهاش خوشبخته پس شما هم اگر برادرتون رو دوست دارید خب باید خوشحال باشید دیگه براش.

اون نره خر رو هم به شوخی گفته قطعا🤦🏻‍♀️ به نظرم خیلی چیز عادی ایه

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

خلاصه الان شوهرم بهش سلام زسوند داداشم اصلا محل نداد گفتم همسرم سلام میرسونه گفت چی کار کنم خوب منم سلام میرسونم بعد سه بار گفتن من با یه لحن مسخره ای منم گفتم ناراحت شدم دیگه به زنت سلام نمیرسونم

حالا شروع کرده بهرابطه منو با داداشم خراب کردن پشت سر من حرف میزنه داداشم میاد خونم میخوره خوبه بعد ...

کلا ارتباطتو با داداشت کم کن 

سعی کن زیاد به پروپای زنداداشت و کلا رابطه اونا نپیچی تا کم کم کدورتا فراموش بشه و اوضاع درست بشه 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

خلاصه دوروز دیگه تولد خانمشه برادرم یکبار پشت سر همسرم خیلی بد گفت گفتم حرف چرت وپرت بزنی باهات قطع رابطه میکنم این قضیه تمام شد حالا سلام میرسونه ج با اکراه میده گفتم ناراحت شدم گفت چی کار کنم خداحافظی کردم رفتم دوروز دیگه توذد خانمشه به نظرتون چژ کار کنم دیشب زنگ زد داداشم اصلا ج ندددم

کلا ارتباطتو با داداشت کم کن سعی کن زیاد به پروپای زنداداشت و کلا رابطه اونا نپیچی تا کم کم کدورتا ف ...

بابا ۴ سال از اردواجش گذشته در این ۴ سال ما نهایت ادب واحترام را داشتیم باهاش ولی مدام برادرمو کوک مبکنه که چیزی بگه.اخه شما میگی نره خر حرف بدی نیست مگه چاله میدونخ یکی دادبزنه سر داداش ادم بگه نره خر.میخواست توی اتوبان خودشو از ماشین بندازه پایین چون داداشم بهش گفت توی پارک خیلی بلند حرف میزنی جلب توجه میشخ یکدفعه شروع کرد به وحشی بازی در اوردن توی ماشین

لطفا شما نظر نده

برادرت  باید طلاقش بده ک نمیده  و دوسش داره زنشو 

شماهم ک زندگی و شوهرتو دوس داری و نمیخای ناراحت کنی همسرتو

از اونطرف برادرتم دوس داری

فقط یک راه داره  کم کردن رابطه با برادرت 

من جات باشم اصلا زنشو دعوت نمیکنم شام و مهمونی و دور میشم ازش تا بشه خونه مادرت اون هست نرو 

با برادرت تنها همو ببینید  ولی کمش کن 

میگن با یک گرگ یک سال بگردی خوی گرگ را میگیری 

برادرت ۴ ساله سر رو بالشت با اون زن میزاره 

معلومه ک مث زنش شده 

تو بچسب ب زندگی خودت  و دعا کن حداقل باهم خوب باشن

برادرت باید طلاقش بده ک نمیده و دوسش داره زنشو شماهم ک زندگی و شوهرتو دوس داری و نمیخای ناراحت کنی ...

من خ داداشمو دوست دارم ولی ناراحتم ازش.وخدا شاهده اصلا به زندگیش توی این ۴ سال کار نداشتم فقط راه خودمو رفتم .حالا یکدفعه پیچیده به شوهرم خیلی ناراحت شدم

من خ داداشمو دوست دارم ولی ناراحتم ازش.وخدا شاهده اصلا به زندگیش توی این ۴ سال کار نداشتم فقط راه خو ...

میدونه زنش کار داره باهاتون

حتما پیشرفتی کردید طلا و ماشین یا ی چی خریدید  زنش سرکوفت میزنه  ک شوهر فلانی ببین 

برادرتم ک ساده. 

اگ ساده نبود ک دختر ی خانواده اونطوری خودشو نینداخت بهش