2777
2789
عنوان

اولین تیکه های جهیزیم و خریدم🥺🌱🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 33786 بازدید | 926 پست
هرجور صلاحه اما اگه پولش برات مهم نیس نه عزیزم کی گفته که اصلش نیس اینا همش شایعس اگه تهرانی که امین ...

راستش خیلی پرس و جو کردم اکثرا گفتن اصلش نیست

فعلا تصمیم قطعی نگرفتم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مرسی از پیشنهادت عزیزمهمسرم میخرن وسایل بزرگومسئله فقط بعد مالیش نیست نمیخوام خارجی بگیرم چون مطمعن ...

هنوزم میتونی از شهرهای مثل دیلمان و گناوه و اون طرفا اصلش گیر بیاری فقط باید خیلی تحقیق کنی اما می ارزه به سختیش

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوزم میتونی از شهرهای مثل دیلمان و گناوه و اون طرفا اصلش گیر بیاری فقط باید خیلی تحقیق کنی اما می ا ...

بعد گارانتی که ندارن درسته؟ 

خراب شه قطعاتش زود گیر میاد؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بعد گارانتی که ندارن درسته؟ خراب شه قطعاتش زود گیر میاد؟

والا خرده ریزا الان گارانتی ندارن اما یخچال اینا فکر کنم داشته باشن چون اصلن اگر قراره فیک بدون گارانتی بخری ک همون ایرانی رو بخر

من و خواهرم سامسونگ داریم اون خواهرم ال‌جی الان اون دوتا 15 ساله خداروشکر خرابی ندارن. 10سال خدمات پس از فروش دارن حتما از کیفیتشون مطمئنن

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

ننه🥺

مبارکتت باشه فداتشمم

به خوبی و خوشی استفاده کنی ایشالا💕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

به به 😍😍 مبارکت باشه عزیزقلبم ، انشالله با عشق از وسایلت استفاده کنی و توی زندگیت با لبخند و آرامش به وسایلت دست بزنی

واسه وسایل هم مارک دوو خیلی خوبه یخچالش لباسشوئی هم سامسونگ باقی وسایل برقی آشپزخونه هم مارک پارس خزر داره مامانم خیلی عالیه واقعا یه برنده قدیمیه اما عالی

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

راستی عزیزم وسایلتو مشکی میخوای بگیری؟

من خواهرم درگیر خرید جهیزیست..من بهش میگم سفید بخر..اما میترسه تغییر رنگ بدن..از طرفی هم مشکی زود لک میشه..خواستم ببینم شما به عنوان یه دختر خوش سلیقه میخواید چیکار کنید😁

عزیزدلم مبارکت باشه و به خوشی استفاده کنی ازشون💛برای یخچال هم مارک هیتاچی واقعااا محشره...

عزیزم مرسی😍😍

هیتاچی و خیلی تعریفش و شنیدم 

فکر کنم ژاپنی باشه

واااای جانم مبارکت باشه خانوووم🥺💕🌸 الهی به شادی استفاده کنی 

عاشق جهیزیه دیدنم منو تگ کن هربار تاپیک زدی کلی ذوق میکنم وویی خدا🥺🎉🥳

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

راستی عزیزم وسایلتو مشکی میخوای بگیری؟من خواهرم درگیر خرید جهیزیست..من بهش میگم سفید بخر..اما میترسه ...

فعلا این دو تا تیکه سیلور و مشکیه

🤣

میدونی سفیدم خوبه ولی مامانم میگه رنگ میگیره لک میمونه روش 

گفت سیلور میگیرم برات

وسایل برقی ها و اینا که سیلوره

ولی مثلا پا سماوری

جا ادویه و وسایل پذیرایی و... چوب میگیرم

همیشه مد و بورسه

سرویس چینی و ارکوپالم طرح سااااده ساده  برمیدارم

کلا میخوام وسیله هم زیاد نخرم

شلوغ نمیکنم

قابلمه هم عاشق رنگ کرم بودم ولی مامانم گفت سورمه ای یا طوسی بهتره☹️

وسیله های چوبی که دوست دارم

دوو و اسنوا جفتشون یکینمن اسنوا دارم خواهرم دوواسنوا مدلاش قشنگتره به نظرم

مرسی عزیزم از توضیحت😍