2777
2789
عنوان

پارچه کیلویی عمده از کجا بخرم

66 بازدید | 11 پست

خانما   پارچه کیلویی تیکه ای میخوام 

برای فروش تو شهر خودمون 

از کجا میتونم بخرم 

پیج تو اینستا هست ولی جواب نمیدن اصلا 

من خودم حصوری  از  عبدل آباد تهران خرید میکردم البته جزئی 

اما الان بخوام عمده بیارم کسی میدونه کجا میتونم غیر حضوری خرید کنم 

سلام 😍

غیر حضوری پارچه نخر 

یه دانشجو پزشکی در ایران که قرار بعد از گرفتن مدرک زبان آلمانی و پاس کردن یه تعداد واحد معادلسازی کنه و آلمان ادامه بده😍✨️قبلا دانشجو مامایی بوده😂یه شوهر عتیقه هم داره یه رشته علوم پزشکی خونده و بعد یه لیسانس مهندسی پیام نور تو کرونا و الان بیکار ور دل بنده😂✨همینا بوس بهتون 😍😂سوال کنکوری و مهاجرتی نپرسید قشنگا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
کجایی؟تو یه خیابون اصفهان داره اسمش یادم نمیاد

ابن سینا

یه دانشجو پزشکی در ایران که قرار بعد از گرفتن مدرک زبان آلمانی و پاس کردن یه تعداد واحد معادلسازی کنه و آلمان ادامه بده😍✨️قبلا دانشجو مامایی بوده😂یه شوهر عتیقه هم داره یه رشته علوم پزشکی خونده و بعد یه لیسانس مهندسی پیام نور تو کرونا و الان بیکار ور دل بنده😂✨همینا بوس بهتون 😍😂سوال کنکوری و مهاجرتی نپرسید قشنگا

چرا ؟ جایی که مطمئن باشه سراغ ندارید کیلویی میخوام

من قبلا شوهرم پارچه فروشی داشت

ابن سینا اصفهان 

بهترین پارچه هارو میاره عمده و جزئی

2804
کجایی؟تو یه خیابون اصفهان داره اسمش یادم نمیاد

شهرستانم.

غیر حصوری میخوام 

حالا تهران یا مشهد  باشه میتونم برم 

پارچه قیمت مناسب میخوام 

وگرنه شهر خودمون داره گرونه 

سلام 😍
2805