2777
2789
عنوان

برای تولدش چقد خرج کنم حدودا

65 بازدید | 10 پست

سه ماه دیگ تولدشه از الان باید پول جمع کنم رابطمون جدیه دوستان خانواده ها در جریانن و اینکه اون خیلی برای من خوراکی و وسیله اینا میگیره ولی من تا حالا هیچی براش نخریدم فقط غذا درست میکنم براش و اینکه کلا خیلی کارا برام کرده می‌خوام برا تولدش جبران کنم اما بعضی از دوستام میگن پرو میشه توقعش بالا می‌ره 

حالا شما بگید برای تولدش چیکار کنم و حدودا چقدر خرج کنم ؟

دوستان از روی حسادت میگن شما کاری که میدونی درسته انجام بده نمی‌خواد هم خیلی تجملاتی و بزرگ باشه یه تولد ساده مثلا تو کافه ای جایی با یه کیک کوچیک عالیه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اونجا ک رابطتتون جدیه بین سه تا پنج میلیون میتونی براش هزینه کنی

البته فقط ی چیز تک خاص براش بخر ک هروقت دیدش بیفته ب یادت

بعدام ب حرف دوستات گوش نده باورکن

من همیشه ب حرف دوستام تو رابطمون گوش میدادم هزاربار کات کردیم بعدا فهمیدم یکی از دوستام شدید ب رابطمون حسودیش میشد یکی دیگ هم رو رلم کراش بود فکرکن رفیقای صمیمی چندسالم بودن😑

2803
بعد کادو دیگ نخرم براش ؟

چرا میتونی یه کادو در حد توانت هم در کنارش بخری هرچی ساده تر قشنگ تر و شیک تر

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
از اونجا ک رابطتتون جدیه بین سه تا پنج میلیون میتونی براش هزینه کنیالبته فقط ی چیز تک خاص براش بخر ک ...

خودم میگم تولد بگیرم براش با یا ساعت براش بگیرم یا ی ست چرم ( کمربند و کیف پول ) حالا نمی‌دونم کدوم 

2804
ساعت چطوره ؟ یا فندک خیلی قیمتی یا ست چرم

فندک نه 

ساعت یا ست چرمه قشنگه، مخصوصا ست چرم چون هرچی خاص تر بهتر