2777
2789
عنوان

مادر یا پدر بودن چه حسی داره❓

99 بازدید | 15 پست

خودم مجردم،  به دلایلی دلم نمیخواد در اینده پدر بودن تحربه کنم ولی از یطرف هم کنجکاوم بدونم چه حسی داره..

احتمالا خانما و آقایونی باشن اینجا که پدر یا مادر هستن.. برام سوال چه احساسی داره.. اینکه بچه داشته باشی؟ اصلا قابل توصیف؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

قابل توصیف نیست

ولی پدر شدن قشنگه

یادمه راهنمایی بودم امتحانم رو خراب کرده بودم 

گریه میکردم 

بابام نشست باهام گریه کرد😂🤧

یه دانشجو پزشکی در ایران که قرار بعد از گرفتن مدرک زبان آلمانی و پاس کردن یه تعداد واحد معادلسازی کنه و آلمان ادامه بده😍✨️قبلا دانشجو مامایی بوده😂یه شوهر عتیقه هم داره یه رشته علوم پزشکی خونده و بعد یه لیسانس مهندسی پیام نور تو کرونا و الان بیکار ور دل بنده😂✨همینا بوس بهتون 😍😂سوال کنکوری و مهاجرتی نپرسید قشنگا

2804
واقعنم قابل توصیف نیست خوبی هاشولی سختی هم داره کلی حوصله میخوادهزینه دارهچالش داره

سوالم فقط از رو کنجکاوی.. خب دقیقا منم منظورم همین مسئولیت و سختی.. چرا بازم یه عده تصمیم میگیرن که بچه داشته باشن.. 

2805
حس خوبش فک میکنم تا قبل مدرسه رفتنه بعدش هزینه های زندگی میاد و دو دیته میشن کسایی که منت میرارن که ...

دقیقا..بنظرم صلاحیت بچه داشتن خیلی مهم تر از خرج کردن و یسری چیزای دیگه

سوالم فقط از رو کنجکاوی.. خب دقیقا منم منظورم همین مسئولیت و سختی.. چرا بازم یه عده تصمیم میگیرن که ...

تا ابد که نمیشه دو نفره موند . به نظر من بچه ها وقتی بزرگتر میشن و میان سر میزنن به پدر و مادر خودشون ،حس خیلی خوبی میگیرن والدین. من خودم از خانواده پرجمعیت خوشم میاد

2801