19سالشه باباش اجازه نمیده ابروهاشو برداره ساختمونو گذاشته رو سرش
شما چندسالگی ابرو برداشتین😂
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
موندم چرا نمیری تو غار زندگی کنی وسط اجتماع چیکار میکنی یوقت به کثافت کشیده نشی برو تو غار شاید تو ه ...
چقدر بهت فشار اومده خوشگلم. معلومه زندگی پر دغدغه و ناآرومی داری. حرص نخور انقدر. قرار نیست همه مثل هم باشن. یه عده دوست دارن نجیب باشن، یه عدخ هم میخوان زیباییهای نداشتهشونو به رخ هرکس و ناکسی بکشن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیکار کردی؟ میدونی یه اخلاقی دارم همش میرنجم و میریزم خودم و تنها دیوار کوتاهم اونه، یه هو نیبینم دا ...
اونقد مطلب خوندم راجب اینکه چه تاثیر بدی داره رو بچها ، تاپیک هایی که راجب پرخاش به بچه هست رو تو همین نینی سایت خوندم که چه مادرایی هستن که تابحال نازک تر از گل به بچهاشون نگفتن و با خودم فکر کردم چرا من اینطوری نباشم ، فقط سرتو گرم کن ، مطالعه کن راجب این موضوع ، هرچی بیشتر بدونی راجب تاثیراتش ، کمتر بهش ضربه میزنی ، بابونه و گل گاو زبون هم برای آرامش خیلی خوبه ، ذکر بگو ، خلاصه رو خودت کار کن ، خیلی حس خوبی به آدم میده
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام