2777
2789

19سالشه باباش اجازه نمیده ابروهاشو برداره ساختمونو گذاشته رو سرش 

شما چندسالگی ابرو برداشتین😂

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ترم ۴ دانشگاه 

قبلش ابرو خوبه که ی من سیبیل داشتم 

دهه شصتی ام سیبیل دخترا اونزمان واسه پدر خانواده از سیبیل خودشون مهمتر بود

ی روز ننه م اومد ۱ ظهر گفت بیا این پول برو ارایشگاه رسما ی پا مرد شدی دیگه بابات تو عمل انجام شده قرار میگیره یک بارم تمیز کنی دیگه نمیتونه بگه پر کن همین شد دیگه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

ترم ۴ دانشگاه قبلش ابرو خوبه که ی من سیبیل داشتم دهه شصتی ام سیبیل دخترا اونزمان واسه پدر خانواده از ...

😂😂😂😂

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

اسی ببخشید که تاپیک نمیزنم، خیلی دلم شکسته، از طرف ادمای مختلف، روزگار، شانس

این هفته کلا برام خوب نیومد

خیلی خسته ام دلم یه جفت زانو میخواد با کسی که هیچ توضیحی ازم نخواد

ازینکه ناراحتیم رو سر بچم خالی میکنم و زود عصبانی میشمم ناراحتم، خیلی خستم... 

خیلی.... 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
اسی ببخشید که تاپیک نمیزنم، خیلی دلم شکسته، از طرف ادمای مختلف، روزگار، شانساین هفته کلا برام خوب نی ...

عزیزم دورت بگردم انشالا مشکلاتت حل بشه سخت نگیر همه چیز تو این دنیا گذراست

2810