2777
2789

نمیشه واقعا نمیشه

به امید خدا رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ هستم✌️من برای دیدن لبخند پدرم تسلیم نمیشم🥲 فیلم‌باز، کتابخون، ورزشکار، ماساژور، عاشق شیمی و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا هستم🥰

من هنوز ترک نکردم علاقه ای هم به رفتن به کمپ ندارم

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین وقتی ما ی نفرو دوست داریم با بغل کردنو بوسیدنو عشقش  تو مغزمون ی ماده ای ترشح میشع ک اسمشو نمیدونم 

بعد ک اون نامرد نیستو رفته بدن نیاز داره به همون ماده مث اعتیاد میمونه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

2805
دورامین.. شادی اوره ک اعتیاد آورم هس

اره فکر کنم 

من فکر میکردم دوپامینه😂💔

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

اصلا شبیه ترک اعتیاد نیس اون نهایت یک ماه درد میکشی بدنت پاک میشه ولی این نه با گذر زمان دردش عمیق تر و بیشتر میشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اشتباه تایپی بود😅

عه دوپامینع پس😂😂💔ممنون 

2810