2777
2789
عنوان

من ازدواج کردم که دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 27 پست
دیگه نقصر مادرته.ولی در کل ازشون دلخور نشو میگذره.بعدا متوجه میشی

نه راستش من دلخورنیستم بیشترحس کردم بابام ناراحت شدکه درجریان نبوده کلاچاسه همون ناراحت شدم باخودم میگم کاش میگفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی موقع اختیارکه میشه همه صاحب اختیارتن موقع پول دادن میشه بابام میگه بایدشوهرت بده البته شوهرمم م ...

دقیقا مشکل عقد اینه همه فکر میکنن صاحب اختیارتن و انگار مسابقست.ولی در اصل هر انسانی خودش صاحب اختیار خودشه.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
نه راستش من دلخورنیستم بیشترحس کردم بابام ناراحت شدکه درجریان نبوده کلاچاسه همون ناراحت شدم باخودم م ...

حالا دیگه تو غصه بخوری یا نخوری و کاش و ...دردی دوا نمیکنه.بیخیال.سعی کن با همه داستانا خوش بگذره بهت این دوران

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
ببین اگه عقد باشین دخالتا زیاده ازدواج ک بکنین خود ب خود چیزی نمیگن میبینین اذیت میشین زودی برین سره ...

عزیزم منم دوس دارم برم جهازمم آمادس نمیدونم ولی چراشوهرم اقدام درست وحسابی نمیکنه نه خونه خریده نه وسایل خونه هی میگه بعضی وقتاچی بخریم وفلان ولی بازنمیخره روم نمیشه بگم بلاخره ماکی جشن میگیریم و..

الان کجایی.مشهدی یا تو راهی یا برگشتی

عزیزم منم دوس دارم برم جهازمم آمادس نمیدونم ولی چراشوهرم اقدام درست وحسابی نمیکنه نه خونه خریده نه و ...

ت تحت فشارش بزار 

خانوادت تحت فشار بزارن

بیشتر از ۶ ماه عقد موندن اشتباهه محضه

چند ماهه ت عقدی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

عزیزم منم دوس دارم برم جهازمم آمادس نمیدونم ولی چراشوهرم اقدام درست وحسابی نمیکنه نه خونه خریده نه و ...

رو شدن نمیخواد .چون‌چیزی نمیگید و زمان خاصی مشخص نکردین شل گرفته.

میخوام برگردم الان

چقدر دیر جواب دادی.میخواستم بگم رفتی حرف دعا کن

چقدر دیر جواب دادی.میخواستم بگم رفتی حرف دعا کن

قربونت من مشغول مسافرت بودم نتونستم گوشی بردارم انشالله سری بعدی رفتم مانزدیکیم به مشهدرفتم برات حسابی دعامیکنم عزیزم

قربونت من مشغول مسافرت بودم نتونستم گوشی بردارم انشالله سری بعدی رفتم مانزدیکیم به مشهدرفتم برات حسا ...

ممنون زیارتت قبول باشه.همین الانم اگر دوست داشتی وزحمت نیست برا سلامتی پدرم دعا کن.