2777
2789

ایا مرد میتونه اموالش رو وقف اوقاف کنه که بعد از فوت خودش و همسرش ارثی به بچهاش نرسه؟ 

با وجود فرزند دختر مجرد؟ 

لطفا فقط اگه واقعا میدونین و یا تو دور و اطرافتون مشابهش رو دیدین جواب بدین ممنون. 

ببین من خاله ی بابام، بچه نداره وارثش ما و خواهرزاده هاش بودیم، وکالت داده بود به همه هم سپرده بود بعد مرگش اموالش وقف بشه

ولی بعد مرگش وکالتش دیگه اعتبار نداشت و اموالش تقسیم شد

خسته از این جماعت زنده کُش مرده پرست🙃                       هممون گاهی وقتا میایم اینجا که فکرمون رها بشه از جنگ درونیمون،لطفا باهام بحث نکن بزار یکم ذهنم آروم بگیره.. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
شاید وکالتش معتبر نبود

نه

بعد مرگ وکالت دیگه معتبر نیست

خسته از این جماعت زنده کُش مرده پرست🙃                       هممون گاهی وقتا میایم اینجا که فکرمون رها بشه از جنگ درونیمون،لطفا باهام بحث نکن بزار یکم ذهنم آروم بگیره.. 

در زمان زنده بودن هر کسی می‌تونه بخشی یا همه اموالش رو وقف کنه و هیچ مشکلی نداره. اما اگه منظورت اینه که همه اموالش رو وصیت کنه که بعد فوتش وقف بشه، فقط تا یک سوم اموالش رو می‌تونه وقف کنه و بقیه طبق قانون بین ورثه تقسیم میشه مگر اینکه خود ورثه رضایت بدند که همه اموال باقیمانده وقف بشه طبق وصیتنامه.

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
ببین من خاله ی بابام، بچه نداره وارثش ما و خواهرزاده هاش بودیم، وکالت داده بود به همه هم سپرده بود ب ...

شما میگی وکالت داده بود و به همه سپرده بود که اموالش رو وقف کنن خب معلومه وکالت بعد از فوتش باطل میشه و این که به دیگران سپرده بود هم فایده نداشت باید خودش قبل از فوت اقدام میکرد

2804
در زمان زنده بودن هر کسی می‌تونه بخشی یا همه اموالش رو وقف کنه و هیچ مشکلی نداره. اما اگه منظورت این ...

میشه یجوری قانونی اقدام کرد که بعد مرگ اموال وقف شه؟ ولی تو زمان حیات وقف نشه؟