2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
این جمله که اگه کار نکنیم از گرسنگی میمیریم، با جمله اگه اطاعت نکنیم از گرسنگی خواهیم مرد جایگزین شد ...

همین دیگه الانشم مردیم هیچ فرقی نداره

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
تاپیک س ک س و وقاحت بار ترین ها باشه یه هفته می مونه سر در سایت

چون مفت خورا مغزشون ب این چیزا کار میکنه فقط دغدغه ندارن و گزارش نمیزنن

نتیجه جنگ جنگ تا پیروزی بهتر از این که  نمیشه بدترم میشه 

اتشالله که مذاکرات آتش بس به سرانجام برسه هم بدیخت لبنان راحت بشه هم ما از اینی که هستیم بدتر نشیم 

ارزونی نخواستیم 

هر چند هزینه های بازسازی غزه و لبنان هم هست رسما غزه رو شیار کرده

چون مفت خورا مغزشون ب این چیزا کار میکنه فقط دغدغه ندارن و گزارش نمیزنن

یا از خودشون اینجا به پا دارن. یا خود نی نی یارا منتظر وایسادن. آخه ایها الناس طرف اومده از گرونی درد دل می کنه چرا می ترسید می ترکونید .وای بر شما. توف بر شما

وقتی۴۰۱ این همه کشته داد مردم عقب کشیدن

من ک بچه بودم ولی اونایی ک رفتن تو لونشون باید تا تهش میموندن متاسفانه مردن ما هرجا ساندیس بدن حاضرن

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

نتیجه جنگ جنگ تا پیروزی بهتر از این که نمیشه بدترم میشه اتشالله که مذاکرات آتش بس به سرانجام برسه ه ...

ب جهنم که لبنان چی میشه هر کشوری مسئول کشور خودشه دولت من کی دست ملت خودشو گرفته؟؟؟؟؟ چرا حق منو بچه لبنانی بخوره مگه کشورهایی ک اوضاش بهتر از منه برا مشکلات من کمک میکنه؟؟

یا از خودشون اینجا به پا دارن. یا خود نی نی یارا منتظر وایسادن. آخه ایها الناس طرف اومده از گرونی در ...

حتی دوست ندارن درد مردم بشنون

تازه اگر جنگ تموم بشه بازسازی غزه و لبنان از خودمون که هیچی از نوادگانمون هم گرفته میشه(طبق تخمین سازمان ملل حداقل هفتاد سال نیاز به بازسازی داره)

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
2810