2777
2789
عنوان

با توجه به اون تاپیک 😂😂😂

196 بازدید | 31 پست

بابام کارخونه داره 

کارگرمون رانندم شده 

آخرشم مثل رمانا تو راه رژ لبمو به بدترین شکل ممکن 

پاک میکنه و غیرتی میشه 

و چنان گازی میده و میره که تو مات و مبهوت میمونم 

پ نه: مربوط به تاپیک پربازدید🤣🤣🤣

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امضام

حتما 

ایشالا حاجت روا شی💖

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
2803

چرا من ندیدم اونو 

یاد فیلم ستایش افتادم محمد راننده دختر عمو هاش بود غیرتی شده بود 😂😂

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

رمان ابی سریش بادیگارد می‌شود 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
هعی شاید بعضیاواقعا شانس دارن 🥺🥲وخدا فقط برامن خوب نمیخاد

عزیزم 

خدا بزرگه هیچ وقت ناامید نشو 

شاید در مرحله امتحان دادنی 

2804
چرا من ندیدم اونو یاد فیلم ستایش افتادم محمد راننده دختر عمو هاش بود غیرتی شده بود 😂😂

بگرد پیدا میکنی😂😂😂

منم براشما فرستادم ان شاالله خدا براهمه خوب بخواد

ممنون عزیزم🫂

2805
چ بدونم اخهیعنی بیستو اندی ساله در حال امتحانم؟خسته شدم دیگ

بله گلم 

قطعا 

خدا مثل پدر و مادر هیچ وقت بد بنده هاشو نمیخواد 

و همیشه نگران بنده هاشه 

شاید ما رسم زندگی کردنو بلد نبودیم تا اینجا رسیدیم و کلی چیزای دیگه 

بیشتر به خدا نزدیک شو 

و نماز شب حتما بخون 

2801