2777
2789

راهش دوره دوازده ساعت با اتوبوس قد همقد شماست چهرش معمولی به دل میشینه سه سال باهاش دوستید خیلی میاد همو ببینید مهربون و خوش اخلاق اهل نماز اهل دود نیست کارمنده با حقوق ۲۵ الی ۳۰ ماشین باباش براش خریده ولی خودش هم کمک کرده تو خرید ماشین ماشینش سمنده مشکلی باهاش نیست تو رابطه فقط اینکه پدرت میگه راه دور سخته و ممکنه بدبخت سی و هی پشیمونت کنن چیکار کنم اینم بگم میخواد بیاد شهر من ولی تازه قبول شده سه سال دیک حداقل انتقالی میدن

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهل نماز و اهل دود نیست😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

برای چنین تصمیمات مهمی هیچوقت نباید از بقیه ادمها و این سایت سوال پرسید.

چند روز پیش خانومی بود که به گفته سایت خاستگار خیلیی خوبش رو رد ورده بود و پشیمون بود.هر تصمیمی هم برات اینجا گرفته شه چون تصمیم خودت نبوده هیچوقت باهاش حس خوبی نخواهی داشت .

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
مشکلش چیهوالا کدوم چسری الان زن میگیره

آره واقعا هیچ چسری الان زن نمیگیره 🤣🤣

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

من یه خواستگار داشتم اصفهان بودن من خودم تهرانم خیلی پسر خوبی بود ولی قبول نکردم من نمیتونم دور از خانوادم یه بار که رفتی توزندگی دیگه محل زندگی رو سخت عوض میکنه

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
برای چنین تصمیمات مهمی هیچوقت نباید از بقیه ادمها و این سایت سوال پرسید.چند روز پیش خانومی بود که به ...

چیکار کنم درمونده شدم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بستگی به روحیه خودت داره من الان هفته ای به بار خونه مامانم میرم بازم اذیتم و دلم تنگ میشه 

شهر غریب ببین میتونی زندگی کنی یا نه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚