2777
2789
عنوان

دوماه عقدم شوهرم میگه مهریتو میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 82 پست

شما مهریه تو نبخش چون هنوز اول راهی و زندگی خیلی بالا پایین داره ،هر موقع شناخت ازش پیدا کردی و دیدی ارزشش رو داره و ایشون هم نصف هر آنچه که تا اون موقع بدست آورده بود رو زد به نامت اون موقع برو ببخش مهرتو 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منطقی حرف میزنه سکه روز به روز گرون تر داره میشه فردا اتفاقی بیافته دهنش سرویس میشه منم جای آقایون ب ...

حقیقتا من مهریه نزاشتم برای تایمی که دارم کنارش زندگی میکنم 

مهریه گذاشتم برای وقتی که خدای نکرده جدا شدم یا اینکه خدای نکرده اتفاقی بیوفته و همسرم از دست بدم 

تا وقتی که هست دلم نمیخواد چیزی به اسم مهریه بگیرم 

تو بزرگی مثل شب 
2803

نه نبخشیا یه وقت مثلا ترسیده یه روزی به یه جایی نرسه زندگیتون که بری اجراش بذاری بهش بگو به خودت که شک نداری داری؟

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
این حرفاش منطقی نیست ب نظرم یا کلا نزار مهریه بده یا هم طلاق بگیر این آدم فکرش جای دیگس میگه فردا یه ...

طلاق که نگیر اشتباه گفتم سر هرچی طلاق نمی‌گیرن که😂

من جو گرفتم ب لحظه برین پیش مشاور 

یه صلوات بفرس
2804

بگو‌باشه خرد خرد مهرمو‌بده این حالا گرمه یه چی گفته دو‌روز‌دیگه که اجاره خونه و قسط و‌گوشت و‌برنج و کرایه تاکسی و خرج لباس …. از همه طرف سرش خراب شد میاد ازت دستیم میگیره 

یه درصد اگه داد بهت یا بده دست بابات نگهداره یا بذار صندوق امانات بانک که نخواد از اینور بهت بده از اونور‌بگیره خرج کنه 

فکر کنم همسرت کلش زیادی داغه این پیشنهادو داده.. بگو بشین زندگیتو کن تو این اوضاع سخت میتونی مهر بدی اخه. عجباا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

چیزی نیس میترسه فقط 

حقم داره 6 میلیارد پوله 

بگو باشه سالی یکی دوتا بخر سکه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
2805
خب بهش بگو همون کم کم بده تو چرا حس بد می‌گیری منم همسرم دوران دوستی میگفت دوست دارم مهریتو بدم ولی ...

حقیقتا من مهریه نزاشتم برای تایمی که دارم کنارش زندگی میکنم 

مهریه گذاشتم برای وقتی که خدای نکرده جدا شدم یا اینکه خدای نکرده اتفاقی بیوفته و همسرم از دست بدم 

تا وقتی که هست دلم نمیخواد چیزی به اسم مهریه بگیرم 

تا وقتی که کنارشم اگه داشت ایشالله بیشتر از مهریم میگیرم اگه که نداشت هم که نمیخوام چیزی بگیرم 

تو بزرگی مثل شب 

به هیچ عنوان مهرتو نبخش اینو از من داشته باش 

من جدا شدم مهریه هم نگرفتم اما درعوض بخشش مهریه حق طلاق کامل گرفتم ازش و تو دوماه شرش رو کندم از زندگیم 

مهریه همه جا به درد میخوره 

بعد کسی که هیچی نداره فک کردی چقدر زمان لازم داره تا ۱۱۴ تا سکه رو بده هر وقت هر چند تا داد برو محضر امضا کن 

2801