2777
2789

ته ته ته ناامیدی و افسردگی و دارم تجربه میکنم   حالم ازجسمم ب هم میخوره و مدام افکارخودکشی دارم هیچ امیدی واسه زندگی ندارم هیج دلیلی 

ازخودم بدم میاد نمیتونم جسمم و تحمل کنم انگار یجیز سنگین بم وصله میخوام فرارکنم ازش میدونم که نهایت تاجندروز میتونم زنده خودم ونگه دارم و هرروز تصمیم واسه پایان دادن ب زندگی  قطعی ترمیشه و یه قدم بهش نزدیک میشم روزی ک دیگه تاپیک نزاشتم بدونید که به کار نیمه تمومم  پایان دادم 

امروز روزیه ک نفسم ب زور بالا میاد وازهمیشه خسته ترم  از دعاوخدا و ذکر ناامیدم ازخانواده ازبچه هام از شوهر ناامیدم  ته ته ته روزای سیاه و دارم تحربه میکنم و جز نی نی سایت هیچکس ازدلم خبرنداره 😔

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امید بچه هات تویی عزیزم. یکی از دوستام خودکشی کرد بچه هاش آواره شدن. روزی نیست ک‌ب بچه هاش فکر نکنم.

گناه دارن اون طفل معصوما. این کارو با زندگیشون نکنی

خدای نکرده تو نباشی خانواده ت ک بچه ها رو‌قبول نمیکنن. 

میرن پیش همون عیاش ها و بی فطرتا

یا نهایتا نامادری میاره بالا سرشون

قوی باش

خدا هست عزیزم داره میبینتت.

از بچه ت خبری شد حتما خبر بده عزیزم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم در جریان تاپیک هات هستم...من چند سال پیش شوهرم خیلی کتکم میزد و اذیتم می‌کرد منم کم سن و سال بودم و تو سری خور..آخرش یه روز زدم ب سیم آخر بچه رو جا گذاشتم رفتم..حدود سه ماه افتاد به غلط کردن الان که چند ساله میگذره دیگ آدم شد..روزای اول دوری از بچم سخت بود روزا به روی خودم نمیاوردم ولی شبا زیر پتو گریه میکردم ولی بعد عادت کردم...خدای تو هم بزرگه ایشالا مشکلت حل شه واست دعا میکنم🌹

با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉

عزیزم در جریان تاپیک هات هستم...من چند سال پیش شوهرم خیلی کتکم میزد و اذیتم می‌کرد منم کم سن و سال ب ...

سه ماه چجوری بچه رو نگهداشته یود؟

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

عزیزم سه بار این کار رو کردم الان خدارو شکر می کنم که زنده موندم .الان بچه هام بی سر و سامون و افسرد ...

عزیزدلم .. خداروشکر 

سه ماه چجوری بچه رو نگهداشته یود؟

همیشه می‌برد سرکار با خودش بعضی وقتام پیش مامانش..یکی دوبارم آوردش ولی با بابام دوباره می‌بردم میدادم بهشون.. اگه این کارو نمیکردم آدم نمیشد بچه منم ۴ ۵ سالش بود اون موقع

با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉

همیشه می‌برد سرکار با خودش بعضی وقتام پیش مامانش..یکی دوبارم آوردش ولی با بابام دوباره می‌بردم میداد ...

بعدش چیشد ؟  میشه یکم حرف بزنیم؟ 

بعدش چیشد ؟ میشه یکم حرف بزنیم؟

فک کن بعد خودکشیت چه بلایی سر اون بچه ها میاد خیلی بابای خوبی دارن میخوای تو این دنیای بد تنهاشون بذاری چن ماه تحمل کن بالاخره حضانت پسرت تا ۷ سالگی با تو هس یکی از اقوام ما اوایلش میگف عمرا بچه رو بدم مادرش وضع مالیش عالی بود بعد طلاق بچه چن روز پیش مادرش بود و روزای که نیومد پیش پدرش ؛پدره هم بچه رو میداد به مادربزرگش یه مدت گذشت دیدن بچه حالش خوب نیس وقتی پیش ایناس مدام مامانش میخواد دیگه مرد بعد یکی دو سال بی خیال شد بچه رو کلا داد به مادرش اونم به خاطر خیانت حدا شده بود