2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دختر آخر خانوادم یک دختر ساده بودم ک همه تو مدرسه بهش زور می‌گفتند یک پدر ومادر تقریبا سن بالا دارم ک اینام آدمای خوبی هستند  ما کسی خونمون زیاد رفت وآمد نمی‌کرد ک بخوام خوب بد رو یاد بگیرم همه برادر خواهرام ازدواج کرده بودن و من تو خونه تنها بودم با پدر ومادرم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

وقتی کلاس ششم بودن همه مسخرم‌میکردن درسم اون موقع خوب نبود تا اینکه کلاس هفتم شدم کلاس هفتم یک خانمی داشتیم گفت چند شده نمرات گفتم همش خیلی خوب بعد گفت قیافت میخوره ک دختر درس خون بشی و اون انگیزه شد ک من‌درس خون بشم 

ولی اون خانم میگفت تو سن پایین ازدواح نکنید اشتباهه و...

خلاصه من یو ترسی از ازدواج در وجودم شکل گرفت و دختری هم نبودن اهل دوست پسر اینا باشم چون خانوادت سنتی هستیم

خلاصه از کلاس دهم خواستگار اومد  اما هیچ کدوم قبول نمیکردن اصلا نمیذاشتم بیان داخل خونمون........

خلاصه گذشت تا اینکه کلاس دوازدهم موقع کرونا عاشق شدم ولی اون‌نمی‌دونست

و هیچ وقت بهش نگفتم هیچ وقت چون فضا کوچیک بود نشد ۲ سال ۴ ماه منتظر موندم‌اما نیومد

اذیتم خیلی شدم تا اینکا یک شب از سفر بررگشتم از حرم حضرت معصومه  شاه عبدالعظیم  امامزاده سلطان علی ب محمد باقر ک مثل امام حسین سرشو بریدن  چادر سفید مو همه جا کشیدم گفتم با اون ازدواج کنم