2777
2789
عنوان

چطور هم سرکار میرید هم به خودتون میرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 24 پست

ساعت کاریت خیلی زیاده خب طبیعیه هرکسه دیگه ایم بود همین بود احتمالا. من ساعت کاریم تا دو‌و‌ربعه و خونم نزدیک اداره دو و نیم‌خونم یه برنامه‌ریزی کردم طبق اون‌پیش میرم یکم‌استراحت میکنم بچم که خوابید تمیزکاری میکنم و شام میذارم بعدش دیگه تا وقت خواب با بچه بازی میکنم و‌با شوهرم‌وقت میگذرونم صبح ساعت پنج پامیشم یه ساعت ورزش‌میکنم ناهار میذارم‌دوش‌میگیرم و بدو‌بدو‌میرم‌سرکار‌و روز از نو روزی از نو فقط یه روز‌در‌هفته بجای ورزش‌صب که پامیشم نیم‌ساعت کششی انجام میدم ناهارم ساده و‌سریع میذارم و بیشتر وقتمو‌صرف دوش و ماسک مو و ماسک صورت و … میکنم هرازگاهیم میرم بیرون پارک نزدیک خونه میدوم خیلی حال میده. ساعت کاریتو اگه میتونی کم‌کن و‌یکم برا خودت وقت بذار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایم کاریت زیاده علتش اینه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من معلمم محل کارم هم از خونم دوره تقریبا چهل کیلومتری هرروز طی می کنم تا به مدرسه برسم تایم صبح که هستم پنج ونیم بیدارمیشم هرروز قبل از کار دوش می گیرم و مرتب وخوشبو میرم سرکارمتاهل هم هستم و دوتا بچه دارم 

البته شماهم تایم کاریت خیلی زیاده ولی اگه یه هفته هرشب بعدازکارمستقیم بری حمام یا وقتایی که میخوای بری آرایشگاه موقع برگشت از کار مستقیم بری کم کم روتینت درست میشه

خب عزیزم تایم کاریت خیلی زیاده من اون زمان ک شاغل بودم از ۸میرفتم تا ۵بعداز ظهر دیگه سریع شام میزاشتم و حموم میرفتم همسرم ساعت ۸خونه بود

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
منم مث تو بودم مشکل مالی نداشتم شوهرمم ب شدت مخالف کار کردنم بعد ۸ سال تونست بالاخره راضیم کنه الان ...

دقیقا همینطوره منم اگر روزی متاهل شدم با این شرایط سرکار نمیرم 

مگر شغلی پاره وقت