2777
2789
عنوان

شوهرم دادخواست داده😔دلم خونه🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 61 پست
اگر توافقی بخواید جدا بشید احتمالا 6ماه. اما اگر قصد مهریه و... احتمالا 1سال یا بیشتر.

واییییی😞😞😞من درخواست مهریمو بدم از کی باید شروع کنه به پرداختش؟یعنی یکسال بعد تازه میخواد مهریه بده؟خودشو مادرش خون به جیگرم کردند،دوست دارم انتقام بگیرم ازشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
ولی سر مهریه و نفقه اصلا کوتاه نیا فقط الان هیچی نگو بزار بره دادگاه اونجا مطرح کن

یسوالی داشتم،این فرد نقدینگی نداره،وضع مالی خانوادش عالیه،منتها خودش یه حقوق مختصر و کم داره،هیچی هم به نام خودش نداره،بنظرتون نفقه رو باید یکجا پرداخت کنه؟یا اونم قسطیه؟مهریه هم قسطیه؟

2804
یسوالی داشتم،این فرد نقدینگی نداره،وضع مالی خانوادش عالیه،منتها خودش یه حقوق مختصر و کم داره،هیچی هم ...

همش قسطیه

اصلا دادگاه بهش فشار نمیاره

جدا شو 

چون تاپیکاتو خوندم فایده نداره 

بدبخت میشی

اون هیچ وقت نمیره درخواست طلاق بده ی چیزی گفته چون اگر بره درخواست بده باید مهریتو تمام و کمال بده م ...

چون پول نداره فک کنم دادگاه براش قسط ببنده،

جز مهر و محبت هیچی بهشون ندادم🙂هیچ آتویی نبوده از اول چون هیچ کاری نکردم🙂

واییییی😞😞😞من درخواست مهریمو بدم از کی باید شروع کنه به پرداختش؟یعنی یکسال بعد تازه میخواد مهریه ب ...

کلا کارای دادگاهی خییلی زمان بر و سخت هست بعدم بایه وکیل حرف بزن تا اون بهتر راهنمایی کنه در مورد حق و. حقوق هم توافق کنید یه مبلغ بگیری خییلی بهتره الان سکه گرون شده بخوای هم بگیری باهزار بدبختی ممکنه بده یا نده.. اما پول نقد اگر باشه بهتره که اونم طبق شرایط شغلی براش قسط بندی میکنن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2805
یسوالی داشتم،این فرد نقدینگی نداره،وضع مالی خانوادش عالیه،منتها خودش یه حقوق مختصر و کم داره،هیچی هم ...

نفقه رو ازش میرن ماهی ۲و۲۰۰فکر کنم امسال مهریه اتم براساس حقوقش قسطی میکنن البته حتی اگه ماهی ۳۰۰هزار ت شد بگیر ک هرماه میسوزه

چون پول نداره فک کنم دادگاه براش قسط ببنده،جز مهر و محبت هیچی بهشون ندادم🙂هیچ آتویی نبوده از اول چو ...

پس نمیره هیچ مردی دوست نداره زنش ازش جدا بشه حتی اگر ازش متنفر باشه

کلا کارای دادگاهی خییلی زمان بر و سخت هست بعدم بایه وکیل حرف بزن تا اون بهتر راهنمایی کنه در مورد حق ...

اینا به من پول نمیدن که😂از اول عقد خودشو مادرش اصرار داشتن من مهریمو ببخشم،مادرِ میگفت مهرتو ببخش به پسرم ثابت کن دوسش داری،فقط هم یکبار نبود،ماهی یکبار بحث پیش میکشیدن،مهریم زیر صدتاس🙂

2801