2777
2789
عنوان

همسرم برا همیشههههه رفت چکار کنم اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5957 بازدید | 265 پست

وای چطوری میتونی‌انقد خودتو نابود کنی خودتو کوچیک ‌کنی‌واسه همچین آدم نفهمی؟مثلا فک‌میکنی‌باهاش خوشبخت میشی؟ما هم عاشق شدیم ولی عشقی که عقلتو کور کنه عشق نیست بلای جونه،مصیبته ،فردا که زنش‌بشی میره با صد نفر میگه از‌ اول گفتم‌میخوام آزاد باشم تو مجبورم‌کردی،برو دختر جون رو اعتماد بنفست کار کن باور‌کن الان حتی یه سال رنج بکشی بهتره تا دو روز دیگه با یه طفل معصوم و اینهمه احساس حقارت بخوای کل زندگیتو زجر بکشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
😭 همین کارو میکنم

وای گریه نکن باور ‌کن خودت از همه ی آدما مهمتری کسی‌که شادت نکنه حس خوب‌بهت نده یه تیپا بزن بهش بره فقط.این‌پسرم مطمئن باش تو این سن اینقد احمقه باقی زندگیشم همینجوری میمونه و هیچ وقت نه خودش نه کسی که باهاش زندگی‌کنه خوشبخت نمیشه.خدا دوسِت داشته از سر راهت میخواد برش داره

وای گریه نکن باور ‌کن خودت از همه ی آدما مهمتری کسی‌که شادت نکنه حس خوب‌بهت نده یه تیپا بزن بهش بره ...

هیچکی براش من نمیسه اندازه من از خودش نمیگذره براش

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی
2804
اگ نیاد چ خاکی بسرم بریزم.همه منو مقصر میدونن طعنه میزنن

خب نیاد .حرف بقیه چرا برات مهمه تو سنی نداری که .حتما میاد ب پات میوفته .تو از امشب ن پیام بده ن زنگ بزن هیچی

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری برا وقتی بود ک نی نی تو دلم بود .یهو یه شبه رفت از دلم .من موندمو تیکری ک پاک نمیشه                            
هیچکی براش من نمیسه اندازه من از خودش نمیگذره براش

همینم باعث میشه سبکسرانه رفتار کنی.کسی که از خودش بگذره همیشه محکوم به فنا و نابودیه.هیچ وقت برای کسی غیر از بچت اینکارو نکن.خدارو بغل کن و آروم باش

میاد اسی  میاد فقط تحمل کن به هیچ عنوان نه بهش زنگ بزن نه بهش پیام بده خودش زنگ میزنه نترس هیجا نمیره 

نشینی به گریه کردن عذاب دادن خودت ها کاری روز مرت بکن  بهش فکر نکن خودش زنگ میزنه هر موقع زنگ زد گفت چرا زنگ نزدی بگو به حرف های که بهم زدی خیلی فکر کردم برات ارزشی ندارم که اینقدر راحت بهم توهین میکنی برای همین گفتم بهتر دیگه نه زنگ بزنم نه پیام بدم

2805
من چن سالشه دوسش دارم حتا وقتی خبر نداشت خودش . الانم بدجور بهش وابستم 😔😔

درکت میکنم عزیزم میدونم سخته   

نیگا این پسره بدردت نمیخوره میدونم هرچی بگیم فایده نداره چون باید خودت به این نتیجه برسی ایقدر تحقیرت میکنه یا مثل الان توهین میکنه بهت خودت سرد میشی ازش 

ولی الان یچیزی بهت بگم گلم براساس تجربه 

اگه میخای دوستت داشته باشه یا عاشقت بشه 

اصلا بهش محل نذار برای خودت وقت بزار جواب پیاماشو دیر به دیر بده اصلا نگو دوستت دارم و اینا بخدا بیشتر پسرا میگن دختریو دوست داریم که زیاد احساساتی نباشه محل نذاره بهمون

مثلا الان بهش بگو بهتر که از زندگیم رفتی خیلی بهتر ازتو برام هست

حرفای اینجوری دیگ التماسش نکن یکم مثل خودش باش 

نگاه الان اون چجوری باهات برخورد میکنه نو دوستش داری توهم مثل خودش باهاش حرف بزن 

میدونم سختته ولی یبار اینکارو بکن نتیجه میگیری قول میدم

2801