2777
2789
عنوان

همسرم برا همیشههههه رفت چکار کنم اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5282 بازدید | 251 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامزدمه بخدا. دوریم از هم الان چجوری ارومش کنم توجیهش کنم ک من حرف بدی نداشتم

شات پیاماتونو بذار تا بهت بگم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

منظورش این بوده که دوست ندارم از دلتنگیم ناراحت باشی,چون راهتون دوره؟بعد جوابتم که درست بوده چرا یهو ...

اره دقیق همین بقران.نمیدونم چیشد خودش اصرار ک بگم خودش قول داد ب دعوا و قهر ختم نشه

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی
2803
نامزد مگه یهو میتونه ول کنه بره؟چ حرفا میزنید

والا بقران نامزدمه. نامزدی قبل اشنای ک طرفین همو بشناسن خانواده هام خبر دارن دیگ نمیدونم چی میگید شما بهش

جدی نگیر خودشو لوس کرده امروز بهت زنگ میزنه . اخه کی سر همچین چیزی جدا شده گذاشته رفته

میترسم زنگ بزنم بلاکم کرده باشه . ایتاشو ک فعلا کلا دیلیت زد

2804
چون از قبل برنامش همین بوده

ن نبود. ما داشتیم برنامه عقد و میچیدیم. بار اخری ک همو دیدیم از شدت ذوق باهم میخندید و گریه میکرد. خودش گفت من و دوس داره برام همه کاری میکنه

خدایی یه بار خودت متنی که نوشتی رو بخون ببین چیزی اصلا متوجه میشی

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
2805

میدونستی با این کاری که کردی و گذاشتی بهت توهین کنه، خودت باعث شدی بدتر رابطه خراب شه؟ 

مرد باید بفهمه تو برای خودت ارزش قائلی و اجازه نداره اینطور حرف بزنه و اگه هم زد اون باید بیوفته دنبالت و ترس از دست دادنت رو داشته باشه نه تو

اون انگار فهمیده هر کاری کنه تو بازم میخوایش و ببخشید اگه اینطور ادامه پیدا کنه دلشو میزنی

2801