2777
2789

میگنتو بارداری کلسیم بدن مادر کم باشه مستعد اوتیسم میشه

دیگه چیا تاثیر داره

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

میگنتو بارداری کلسیم بدن مادر کم باشه مستعد اوتیسم میشهدیگه چیا تاثیر داره

اوتیسم هزارتا عامل داره یا بیش فعالی دیجیتال بی بی امار اختلال درایران صدا دار شده ما مربی ها دیگ نمیتونیم جمع کنیم خیلی زیادن

استرس دعواقرص گوشی و تی وی دست کودک ژنتیک مادر یخچالی و...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوتیسم هزارتا عامل داره یا بیش فعالی دیجیتال بی بی امار اختلال درایران صدا دار شده ما مربی ها دیگ نم ...

آره واقعا زیاد شده

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

2805
اوتیسم هزارتا عامل داره یا بیش فعالی دیجیتال بی بی امار اختلال درایران صدا دار شده ما مربی ها دیگ نم ...

قرص چی؟

قرص چی؟

هرقرصی که ایجاد کوچکترین خطا توشکل گیری نورون های مغزی کودک کنه مثل کپسول پونصد

پاره شدن کیسه اب کودک یاخروج زودهنگام ودیرهنگام باعث ایجاد اوتیسم وبیش فعالی و. ..میشه

[QUOTE=358808640]مادر یخچالی چی؟[/QUOیعنی عدم مهر ومحبت و هم بازی شدن باکودک و اونو جلو تلویزیون و گوشی قرار دادن برای رها شدن از صدای کودک مادری که هم اغوشی بوس بغل نداره باکودک خط مغزی کودک از حالت نرم خارج میشه و. ... شروع اختلال

[QUOTE=358808640]مادر یخچالی چی؟[/QUOیعنی عدم مهر ومحبت و هم بازی شدن باکودک و اونو جلو تلویزیون و گ ...

سلام

گفتین دعوای پدر مادر ؟ بعد تولد فرزند؟

مگه اوتیسم مادرزادی نیست؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

عزیزم بچه یکی از اقوام ما چهارسالش هنوز کامل زبون باز نکرده وخیلی حرفاروتکرارمیکنه شیطونه روابط اجتماعیش خوب بازوها بازی می‌کنه ولی اکو و حرف نزدن کاملش یجوری مشکوک نیس؟

میگنتو بارداری کلسیم بدن مادر کم باشه مستعد اوتیسم میشهدیگه چیا تاثیر داره

آخه قدیمیا هیچ کدوم به اندازه الان این قرص های تقویتی و کلسیم و ...استفاده نمی‌کردن تو فرزند سوم و چهارم که دیگه حتما سطح کلسیم بدن زیاد میومده پایین ولی بازم بچه ها سالم 

2810