2777
2789
عنوان

احراز هویت گواهینامه

106 بازدید | 7 پست

عزیزانی که تازگی اقدام کردن برای گرفتن گواهینامه یه سوال...آموزشگاه بهم گفت اول برم پلیس+۱۰ برای احراز هویت بعد برم معاینه چشم پزشکی

ولی توی تاپیکا دیدم که پلیس+۱۰ ازشون معاینه چشم رو هم خواسته...

یعنی اول باید برم معاینه چشم؟یا نیاز نیست

دلی که رحمه زخمه💔

من رفتم دکتر  اونجا معاینه شدم بعد رفتم پلیس به علاوه ده ازم عکس انداخت و اثر انگشت گرفت برای احراز هویت  

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

من اول رفتم معاینه چشم .به نظرم ترتیبی نداره فقط باید این مدارک رو بدی آموزشگاه ،احرازهویت برگه ی هم معاینه نمیخاد 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اول رفتم معاینه چشم .به نظرم ترتیبی نداره فقط باید این مدارک رو بدی آموزشگاه ،احرازهویت برگه ی هم ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون گلم❤خداروشکر خیالم راحت شد

دلی که رحمه زخمه💔
همه دنبال گواهینامه هستن. اونوقت دخترم نمیخواد بره

عزیزم🥲

من ۲۶سالمه تازه تونستم برم البته فعلا ماشینی هم در کار نیست😅😂

شاید دخترتون هم الآن نخواد ولی بعدا خودش بره دنبالش

دلی که رحمه زخمه💔