2777
2789

بچه ها میخوام از امروز رژیم بگیرم کیا میان رژیم بگیریم ؟ اگه تلگرام دارید بیایید که باهم از غذا هامون عکس بدیم رژیممون رو بهم بگیم بهم انرژی بدیم که باهم وزن کم کنیم  

خودم خیلی دکتر رفتم و تغذیه گرفتم سر در میارم برای لاغری چیا خوبه وزنم ۷۲ هست میخوام ۶۰ شم 

یمدت ۶۸ بودم رژیم گرفتم شدم ۵۹ ول کردم برگشت 

من ۳ روزه صبح ناشتا خاکشیر جوشانده میخورم و تصمیم گرفتم سرکه سیب رو بذارم تو برنامه غذاییم‌...لاغر کنندس

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مربی ام و گروه رایگان دارم تو تلگرام خواستید عضو بشیذ به آیدی زیر پیام بدین : @del4r4m01;

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من که دیگه ازین رژیم گرفتن ها خسته شدم چون یه مدت رژیم میگرفتم باز رهاش میکردم و بی نتیجه میموند. الان دو هفته است که دارم میرم باشگاه، فعلا یک و نیم کم کردم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من ۳ روزه صبح ناشتا خاکشیر جوشانده میخورم و تصمیم گرفتم سرکه سیب رو بذارم تو برنامه غذاییم‌...لاغر ک ...

چطوری خاک شیر میجوشونی عزیزم ؟ اره سرکه سیب لاغر کنندس ولی افراط نکن معده رو داغون می‌کنه یعنی به معنای واقعی میترکونه معده رو ، قبل ناهار ۱۰ مین قبل ناهار یه قاشق سرکه سیب تو یه لیوان اب بریز بخور عالیه واسه لاغری

چه جاللللبببب دقیقا هم وزن منی وز هدفمند وزنیه که من میخوام حتی وزنی که سری قبل کم کردی دقیقا وزنی ک ...

عزیزم قدت چقد بود؟ میخوای باهم کم کنیم ؟ من خیلی بی انرژی هستم دنبال انگیزه هستم 

من که دیگه ازین رژیم گرفتن ها خسته شدم چون یه مدت رژیم میگرفتم باز رهاش میکردم و بی نتیجه میموند. ال ...

همراه باشگاه حتما رژیم بگیر ، اگه ورزش سنگین کنی بدتر چربی هات تبدیل به چربی سفت میشن

عزیزم قدت چقد بود؟ میخوای باهم کم کنیم ؟ من خیلی بی انرژی هستم دنبال انگیزه هستم

من قدم ۱۶۸ 

راستش گلم من ۲ماه دیگه تنهایی دارم از ایران میرم

مطمئنم اونجا از استرس و غم دوری همون ماه اول ۷کیلو کم میکنم 

اگه از الان رژیم بگیرم اونجا احتمالا فقط یه جسد ازم باقی میمونه

همراه باشگاه حتما رژیم بگیر ، اگه ورزش سنگین کنی بدتر چربی هات تبدیل به چربی سفت میشن

نه ورزش سنگین نمیتونم زانو درد دارم. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃