2777
2789

نرفتی دکتر؟

دوماه زیاده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

دکتر رفتی اگه نرفتی چرک خشک کن یک هفته بخور  

ابجوش نبات بخور

دمنوش گل گاوزبان یا اویشن بخور

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
رفتم بهم کلی دارو داده میگه از لوزه هستش بکی دیگه رفتم گفت حساسیت هستش

چندوقت اینطوری شدی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
2804
رفتم بهم کلی دارو داده میگه از لوزه هستش بکی دیگه رفتم گفت حساسیت هستش

دوماه اینطور شدی بعد دکتر رفتی گفت لوزه ازمایش دادی ببینی از لوزت

دکتر رفتی اگه نرفتی چرک خشک کن یک هفته بخور ابجوش نبات بخوردمنوش گل گاوزبان یا اویشن بخور

رفتم اتفاقا یک بسته سفیکسیم داده که نصفشو خوردم ولی لامصب نمیدونم چشه 

تو اینترنت هم چیزای بدی زده میترسم

2805
2801