2777
2789
عنوان

خانوماتوروخدابیاین

399 بازدید | 45 پست

بی بی چک زدم اولش روtهاله کم رنگی افتابععدش رفت روcبیبین اینطوری شداین یعنی چی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نمیبینم درست .روی t هاله داره؟

نه اول روtهاله انداخت بعداوهاله هم رفت روcپررنگترشد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
اگر رو t هیچی نیست منفیه

نه نیست

۶بایدمیشدم نشدم با۳روزتاخیردرست نشون میده؟

چرا نمیدی آزمایش خون بدی

میترسم نمیدونم استرس گرفتم یاچی همش علاعم حاملکی رودارم الانم حالت تهوع گرفتم خیلی استرس دارم

نه نیست۶بایدمیشدم نشدم با۳روزتاخیردرست نشون میده؟

تو عکس چیزی مشخص نیست. سی که ثابت  خطش باید باشه اگر رو تی هاله نداره. منفیه. چون بعد سه روز از هاله گذشته قشنگ خط میندازه. البته بستگی داره مارک بی بی چی باشه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
تو عکس چیزی مشخص نیست. سی که ثابت خطش باید باشه اگر رو تی هاله نداره. منفیه. چون بعد سه روز از هاله ...

روتی نداره روسی پررنگتره

درضمن بی بی چکوشایددوسالی میشه داشتم اشکالی نداره؟ بزامارکشونگاکنم

2810