2777
2789
عنوان

عکسای بله برونم افتضاح شده عکس میزارم ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 79 پست

عیب نداره عزیزم حساس نشو

خوشبخت بشید🌻مگه چقدر قرار عکسارو در طول زندگی مشترک ببینیم،همین که هست کافیه خاطره اش میمونه...

بعضی آدما همینم ندارن...

اما منم نمیدونم چرا اشتباه کردم عکاس خوب نیاوردم

البته ۲سال پیش بله برونم بود...

جالب میگم بابت همههه چی هزینه کردم

رسیدم به عکاس اعتماد کردم به ی تازه وارد😂

البته این بنظرم از تجربه نداشتن میاد...

ولی به جاش عقدم جبران کردمو خوشحالم😁حالا تا ببینیم عروسی چی پیش میاد... از عقدمم باز تجربه کسب کردم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدنی گردنمو چقدر خم کردم خودم فکر میکردم الان مثلا سرم رو سینش قرار گرفته ولی دیدم گردنم کج افتاده ...

خیلی بی مورد حساس شدی اسیی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
عیب نداره عزیزم حساس نشوخوشبخت بشید🌻مگه چقدر قرار عکسارو در طول زندگی مشترک ببینیم،همین که هست کافی ...

بخاطر بله برونم عقدم لج کردم یه فیلمردار معروف تو اینستا پیدا کردم اوردم ولی هنوز به دستم نرسیده عکسا همش استرس دارم اوناهم بد باشن

اصلا از وسایل بله برونم نگرفته اصلا از رقصم نگرفته 😔 کل عکسا هم لباس داماد بده و سر من کجه

فدای سرت عزیزممم مرسمای بعدی خیلی خیلی در عوض حواستو جمع کن♥️

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘