2777
2789
من فردا میرم حرم برای دعای کمیل البته کرونا گرفتم ان شاالله اگه بهتر بودم و رفتم برات دعا میکنم حتما

حتما ماسک بزن ❤️ خدا شفات بده ❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

عمر دست خداست یه خانومی وقتی چهارده سالم بود اومد منو برای پسر هفده سالش خواستگاری کرد میگفت مشکل قلبی داره بزودی میمیره  و میخواد زودتر بچشو سر و سامون بده خلاصه من که بچه بودم و ازدواج نکردم با پسرش ولی الان نزدیک ۳۸ سالمه اون خانوم هنوز ماشالله زندست سر حال و خووووب شوهرش که سالم بود فوت شده اون هنوز هست و حالشم خوبه همه چیز دست خداست 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته عمر ما دست خداست 😔😔😔

پس امیدوار باش  امیدت بخدا باشه توسل کن به امام جواد و حضرت ابوالفضل من فکر نمیکردم قلبت باشه فکرای بدتری کردم خدا رو شکر علم پیشرفت کرده نگران نباش خودشو بسپر به خودش هر چی اون بخواد همون میشه دوستم یه مشکل مادرزادی داشت شب عمل قلب بازش من اشکم میریختم براش خودش میخندید به فاصله یکسال بعد عمل بچه به دنیا اآورد الانم حالش خوبه ۸ سال گذشته 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
درسته عمر ما دست خداست 😔😔😔

من امشب رفتم حرم چند بار یادم اومدی و دعات کردم و دعا کردم که امام رضا خودت رو بطلبه تا آروم بشی 

مراقب خودت باش