2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا عزیزم بالای سی چشه مگه بالای۶۰ نیستن که😑😑😑😑

همه چی به سبک درست زندگی بستگی داره چه بسا که دخترای ۱۸ ۱۹ ساله ای هستن که انقدر سیگارو گل و مشروب زدن وضعیت حاملگیشون از بالای پنجاه سالم ریسکی تره تخمداناشون دیگه به چوخ رفته

اونا احتمالیهاین قطعی

عزیزم مال من ۱/۵۵بود بنظرت امینوسنتز بدم؟کدوم هفته؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
فکرکنم عددت خوبهدکترت چی گفت؟

دکترم رفته آلمان هفته بعد میاد.

از ده هفته ندیدمش

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
ای بابااینجور که یوقت از سن غربالگری میگذری

غربالگری و ان تی رو دادم خوب بود نشون دخترعموم دادم اونم زنان زایمانه منتهی چون از بچگی دیدمش و اشناست حس میکنم سردرنمیاره😐

غربالگری و ان تی رو دادم خوب بود نشون دخترعموم دادم اونم زنان زایمانه منتهی چون از بچگی دیدمش و اشنا ...

وای نه نگو اینجوری

فکر کنم زیر ۲ نرماله

بدبین نباش کلا اینقد

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

الان که خیلی ب این چیزا اهمیت داده میشه چون متاسفانه جهشی های ژنتیکی زیاد شده شما بدون اینام میتونی بچه رو بدنیا بیاری ینی موقع زایمان نمیگن صدور گواهی تولد بسته به آزمایشهای غربالگریته ولی خدایی نکرده خطری بچه رو تهدید کنه یا بعد بدنیا اومدن ببینی مشکلی داره بچت اونموقع خودتو لعن و نفرین نمیکنی که ای کاش مراقبتهای لازم رو کرده بودم؟

2810