2777
2789

من کاغذ گذاشته بودم

براشون تشویقی و دانه مخلوط میخریدماز این زردا و خاکستریا اسمشون یادم رفته. شاهدونه خیس میکردم میدادم

سفیده تخم مرغ،سیب،فلفل، موز ،توت فرنگی، اگه اشتباه نکنم جعفری و هویچ و...

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی سلامت باشن ممنون عزیزم

جوجه هاشم از زمان شروع به پر دراوردن و یکم قبلش دستی کن نترس مامانش ترکشون نمیکنه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
2803

کف لونه روزنامه بزار که راحت باشی تو تمیز کردن هفته ای دوبار هم تمیز کن هفته ای یک بارهم کلا قفس رو اب بگیر و اصولی همه جا دونی و اب هارو تمیز کن 

وبرای غذا هم ارذن بده جوانه گندم و کاهو بده عاشقشن و سفیده تخم مرغ رو با هویج اب پز رنده کن مخلوط کن معرکه است درکل بیش تر میوه ها و سبزیجات هارو میخورن 

راستی براشون کف دریا از عطاری بخر بزار تولونشون مقویه حتما حتما

ودراخر این که خوب مراقبشون باش خیلی خیلی میفهمن و باهوشن )به یاد پسر خودم که اسمش بابا بود و الان دیگه مرده ( هی یادش بخیر دستی بود از سرلاکی بزرگش کرده بودم ♥♥♥